Obžaloha - vrátenie vodičského

mulm
15. jún 2024

Ahojte potrebujem pomôcť môže sa označovať ako predmet vrátenie vodičského preukazu na polovicu ako obažaloba alebo je to niečo iné ďakujem za odpoveď

yosi
15. jún 2024

@mulm Čože?

doriiis
15. jún 2024

Že čo?

mirkam3
15. jún 2024

@mulm Nakresli nám to prosím.

pribinak
15. jún 2024

Skúsila som slovník cudzích slov, ale ani tam som take slovo nenašla 😳😳😳

cookie29
15. jún 2024

To akoze myslis preplatenie polovice nakladov na VP alebo chcel polovicku ruzovej knizocky?

mulm
autor
15. jún 2024

@yosi poslali sme žiadosť o vrátenie vodičského preukazu na polovicu

mulm
autor
15. jún 2024

@yosi keď som chcela zistiť či už je zverejnené pojednávanie tak som našla jedno pojednávanie stou spisovov značkové ale tam je v predmete napísané obžaloba

cacianka
15. jún 2024

@mulm a načo ti bude len polovica ? Veď to je neplatný doklad

mulm
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bu1bu
15. jún 2024

5x som to precitala, a fakt neviem co sa pytas, ale zo spytala som sa chatGPT a dostala som takuto odpoved: Autorka zrejme píše v súvislosti s právnymi záležitosťami, konkrétne týkajúcimi sa vrátenia vodičského preukazu. Z jej otázky vyplýva, že si nie je istá, či sa žiadosť o vrátenie vodičského preukazu môže označovať ako "obžaloba" alebo či je to nejaký iný právny termín.

Na základe textu sa dá usúdiť, že autorka sa pýta, či môže byť proces žiadosti o vrátenie vodičského preukazu označený právnym termínom "obžaloba", alebo či existuje iný špecifický termín pre tento typ žiadosti.

V skutočnosti sa žiadosť o vrátenie vodičského preukazu zvyčajne nepovažuje za "obžalobu". Obžaloba je právny termín používaný v trestnom práve a znamená formálne obvinenie osoby z trestného činu. Na druhej strane, žiadosť o vrátenie vodičského preukazu je administratívnym procesom, ktorý môže zahŕňať podanie žiadosti na príslušné úrady alebo súd.

Takže odpoveď pre autorku by bola, že žiadosť o vrátenie vodičského preukazu by sa nemala označovať ako obžaloba, pretože ide o iný právny proces.

chrobak7
15. jún 2024

@mulm Tak sa vyjadruj zrozumiteľne. Keď to napíšeš jak hotentot, ako máme vedieť, o čo ide!!!

Zobrali ti vodičák?
Bolo už pojednávanie?
Na ako dlho ti ho zadržali?
Chceš skrátiť trest zákazu vedenia motorových vozidiel o polovicu?

tenerifka
15. jún 2024

@bu1bu ta AI ma nieco do seba, kam sa ja hrabem....

bu1bu
15. jún 2024

@tenerifka jednoznacne😂 ai ma viac inteligencie a taktu ako autorka, ta je vulgarna piiip.

cacianka
15. jún 2024

@mulm počuj ty plastelína, napíš zrozumiteľný text keď chceš rady, nie také hatlaniny. Ty si tu robíš prdel z ľudí, píšeš ako hotentot a ešte ideš urážať ľudí čo ti chcú pomôcť ?!

mulm
autor
15. jún 2024

@chrobak7 áno vidíš že si pochopila

yosi
15. jún 2024

@chrobak7 Rovnakým štýlom je napísaná aj kniha Mach a Šebestová. Celá kapitola je jedna súvislá veta

yosi
15. jún 2024

@chrobak7 Rovnakým štýlom je napísaná aj kniha Mach a Šebestová. Každá kapitola je jedna súvislá veta

cacianka
15. jún 2024

@yosi Mach a Šebestová je pri tejto tu výkvet inteligencie kniha

bu1bu
15. jún 2024

@cacianka pri ziadosti o VP by mali byt povinne iq testy.

cacianka
15. jún 2024

@bu1bu aj psychotesty

martinka13
15. jún 2024

Tak toto píše ze uuuuuplný hotentot 😀

draik
15. jún 2024

Možno, keby mali potrebu sa vyjadrovať iba tí, ktorí sa vo veci vyznajú, tak by nemuseli byť odveci komentáre. Je na prvú jasné, o čo ide. Samotné označenie na webe nie je smerodajné.

mulm
autor
16. jún 2024

@draik ďakujem prestne tak dakujem už mame predovalnie na súd a je to kvôli vráteniu vodičského preukazu na polovicu ďakujem

hipuska
17. jún 2024

Tak, ja som pochopila načo sa pýta. Keď sedí spisova značka, bude to tvoje pojednávanie