Ahojte, caka ma rozvodove konanie, tento mesiac. Uz chceme rozvod obaja. Myslite, ze sudcovi postaci len strucne vyhlasenie nas oboch, ze sa chceme rozviest, nie je sanca na napravu a obnovu manzelstva, manzel uz zije vo vztahu s inou zenou(to napisal aj v navrhu na rozvod) ? A este ze sme v podstate uz rok od seba - pisem "v podstate", lebo manzel na chvilu zavahal a na 2 mesiace sa vratil od frajerky ku nam ale nakoniec ho ziskala nazad za vydatnej pomoci jej rodicov.
Alebo sa budu vypytovat na detaily ? Kedy sa zacalo manzelstvo kazit, preco, ako, co sme urobili pre zachranu a pod ?
netrap sa, pro forma sa musi sudkyna nieco opytat, ale dolezite je iba to, ze obaja suhlasite. vtedy rozvedu akekolvek manzelstvo.
@bratislavcankanm Ked uz zije s inou, tak neni o com, rozvedu vas.
Zvlastne, ako to jej rodicia asistovali? 🙂
@falbala132 @mihula @guinevre vdaka 🙂... kazdy rozvod je asi iny, priebeh konania zavisi vzdy od sudcu... dufam, ze ten nas nebude moc "zvedavy"
@guinevre asistovali tak, ze ked sa manzel vratil nazad ku nam, tak mu nedali pokoj, tusim sa s nim aj osobne stretli (aj v case ked zil s nami)... vycitali mu navrat k manzelke a synovi, ze ako to mohol ich dcerenke urobit (chuderka, este sa ani nestihla rozviest so svojim manzelom a uz ju sklamal dalsi chlap 🙂 )...a, ak by som mala verit manzelovej verzii, tak ten ich vztah trval kratko, 4 mesiace predtym sa este len zoznamili (akoze dovtedy ju nepoznal, nikdy nevidel)
@bratislavcankanm no, ale to vies, ze tvoj manzel je pravdepodobne svojpravny, a rozhodol sa tak sam... Ved jej cela rodina mu mohla telefnovat a pisat mu aby sa vratil, keby chcel zostat tak zostane. Ale je pravda, ze asi ani sam nevedel co chce, ked mohol chodit sem tam, a byt ta nova partnerka, tak si ho naspat uz nikdy nezoberiem, ale zeny su divne :D
@bratislavcankanm Kamoska mala rozvod nedavno, ex tiez zil uz s inou zenou. Sudkyna sa ich opytala ci sa chcu rozviest a ci maju inych partnerov. Rozvod trval presne 9 minut 😀
@smoulingirl super, tak nejako by som si to predstavovala, 9min nam staci, 🙂, dik
@guinevre ano, mas pravdu, podstatne je jeho rozhodovanie a konanie... mal si poriadne premysliet co chce a ked frajerku, tak sa nemal vracat, na par tyzdnov, maly nechapal, ze tatino je raz doma raz prec, zase doma a zase prec. A co to cele robilo s mojou psychikou - to ani radsej nepisem.
@bratislavcankanm hlavu hore,nic hrozne sa na sude nedeje.Slovo dostane ten kto podaval navrh.Protistrana sa vyjadri,ci suhlasi,alebo nieco doplní.
Ak suhlasite obaja myslim cca 12minut a je po cirkuse