Ahojte dievčatá, chcela by som sa opýtať, tie ktoré ste slobodné mamičky, dávate svoje dieťa otcovi v tejto situácii, kedže je núdzový stav alebo ako to riešite?
Ďakujem za každú odpoveď.
To vubec nezasahuje do toho
núdzový stav nijako neovplyvňuje bežný život ľudí ...ani stretnutie otca s dieťaťom
Dieta ma pravo vidiet otca nech sa deje co sa deje… corona tu bude este peknych par rokov a bude pekne vo vlnach hore-dolu cisla lietat, kym si to viac menej pretrpime vsetci… s otcom dietata sa normalne porozpravat, nech sa vyhyba velkym podujatiam a netaha dieta po sto starsich pribuznych a vsetko bude v poriadku… nechystame sa zit v izolacii dufam.
Ako vazne? 😅
Davam a davala som stale....
pokial nie je pozitivny tak neni dobod nedavat?
Aj počas prvej vlny som dávala dcéru otcovi.
Riešilo sa to s právnikmi. Starostlivosť o dieťa určená súdom sa nesmie porušiť ani v čase korony. Otec ma takisto právo na dieťa a pokiaľ nemá nariadenu karantenu, nie je dôvod prečo mu ho nedať.
Ja to používam len ako zámienku. Nemáme dobre vzťahy a jeho rodina je toxická pre dcéru.
Iste sa kazda zodpovedna matka i zodpovedny otec boji o svoje dieta. V tomto pripade je to vsak zbytocne. Skuste si obaja rodicia sadnut, dohodnut zakladne pravidla, nech otecko chodi viac do prirody ako do detskej herne. Virusov je okolo nas miliony, korona je dalsi z nich... Ako prisiel, tak pominie... Staci byt opatrny a nestracat hlavu. Stresom imunitu nevybudujete 🙂 Vela stastia a pokojnu dohodu.
Ty si núdzovým stavom stratila svoje rodičovské práva ako matka?