Núdzový stav a striedavá starostlivosť

ivkaondrejkova
3. okt 2020

Ahojte dievčatá, chcela by som sa opýtať, tie ktoré ste slobodné mamičky, dávate svoje dieťa otcovi v tejto situácii, kedže je núdzový stav alebo ako to riešite?
Ďakujem za každú odpoveď.

abbey1
3. okt 2020

Ty si núdzovým stavom stratila svoje rodičovské práva ako matka?

mimimiruska
3. okt 2020

To vubec nezasahuje do toho

mogaa
3. okt 2020

@abbey1 skôr chce obmedziť práva otcovi😀

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
abbey1
3. okt 2020

@mogaa Ja som pochopila, o čo jej ide. A dúfala som, že ju moja otázka donúti zamyslieť sa.

patka06
3. okt 2020

núdzový stav nijako neovplyvňuje bežný život ľudí ...ani stretnutie otca s dieťaťom

anjelicek26
3. okt 2020

Dieta ma pravo vidiet otca nech sa deje co sa deje… corona tu bude este peknych par rokov a bude pekne vo vlnach hore-dolu cisla lietat, kym si to viac menej pretrpime vsetci… s otcom dietata sa normalne porozpravat, nech sa vyhyba velkym podujatiam a netaha dieta po sto starsich pribuznych a vsetko bude v poriadku… nechystame sa zit v izolacii dufam.

ladyblcha
3. okt 2020

Ako vazne? 😅

sense
3. okt 2020

Davam a davala som stale....

loginexistuje
3. okt 2020

pokial nie je pozitivny tak neni dobod nedavat?

tosomja
3. okt 2020

Aj počas prvej vlny som dávala dcéru otcovi.

ckatka
3. okt 2020

Riešilo sa to s právnikmi. Starostlivosť o dieťa určená súdom sa nesmie porušiť ani v čase korony. Otec ma takisto právo na dieťa a pokiaľ nemá nariadenu karantenu, nie je dôvod prečo mu ho nedať.

suzie26
4. okt 2020

Ja to používam len ako zámienku. Nemáme dobre vzťahy a jeho rodina je toxická pre dcéru.

okost
5. okt 2020

Iste sa kazda zodpovedna matka i zodpovedny otec boji o svoje dieta. V tomto pripade je to vsak zbytocne. Skuste si obaja rodicia sadnut, dohodnut zakladne pravidla, nech otecko chodi viac do prirody ako do detskej herne. Virusov je okolo nas miliony, korona je dalsi z nich... Ako prisiel, tak pominie... Staci byt opatrny a nestracat hlavu. Stresom imunitu nevybudujete 🙂 Vela stastia a pokojnu dohodu.