Dobry den,
byvaly priatel se nechce vidat s nasou dcerou (7 rokov). Nevidel ju uz 3 roky, plari len alimenty. Tvrdi, ze ju nechce vidiet koli zlym vztahom so mnou, odmieta so mnou komunikovat.
Pisala mi jeho nova manzelka. Chce vziat dceru na prechadzku, na ktorej by bol aj byvaly priatel. Chce ju u mna vyzdvihnut sama. Dcera sa na otca celkom vypytuje, zaujima ju, kde otec je a preco sa o mu nezaujima.
Dali by ste dieta cudzej zene?
Chodte na prechadzu ty, ex a nova priatelka. Vyzisti o co0 im ide a ako to bude prebiehat... Potom chodte na prechadzku aj s dcerkou nech sa spoznaju ale. O ich pozvi k vam... Snad je ex uz dospely a povznesiete sa nad to co bolo... Samu este nie ved moze aj padnut a oskret si koleno a ked sa ani s ockom dlho nevidela ktovie ci by aj nova priatelka mohla fukat kolienko. Od novej priatelky je pekne, ze chce byt sucastou aj jeho minulosti
teraz určite nie, vyhovorila by som sa na koronu.... ale 7r nie je 3r, tak nech povie sama, určite by som sa neriadila názormi ohrdnutých žien z MK 😉
Urcite ano, mozno ex chce nadviazay vztah s dcerou a kvoli zlym vztahom ta na zaciatok nechce stretnut
Realne dcera ma 7 uz vie povedat co robili a pod a pochybujem ze ju chce uniest alebo nieco podobne
Ha ha ha..nie v žiadnom prípade, by som cudzej žene decko nedala.
Ak by chcel a ozval sa on nech sa páči, nech po ňu príde a môže sa s nimi stretávať, ale že po ňu príde ona to nie preboha veď to decko osalite, aj otca kedy videla keď mala 4 roky.. na to by som išla inak, ale to by musel chcieť on, píšeš že on sa s dcérou nechce stretávať takže ? O čo novej pani ide ? 😳
Normálne sa stretni s tou novou ženou a dohodnite sa.
Mija kolegyňa si zobrala muža, ktorý má presne tiež dcérku z predchádzajúceho vzťahu. Ona komunikuje s jeho bývalou ženou. Oni dvaja by sa boli schopní pozabíjať. Oni dve si rozumejú. Dôkazu sa normálne dohodnúť
Mozno je to len dobra zena ktora chce vztahy obnovit, nepustila by som ju samu.urcite by som sa snou stretla aj ja a mozno najprv aj uplne sama aby dcera nepocula o com sa chcete otvorene bavit.
A muz je tatinek k pohledani, ani moj syn nema dokonaleho otca a mam napriek tomu potrebu svoje dieta vidiet starat sa atd.
Viem ze to nebola otazka ale musela som 🙂 tak drzim palce
@kate211 je zakaz vychadzania, odlozila by som to na neskor. Aj ked je tvoj byvaly debil, jeho nova zena moze byt fajn, ked sa dcera na otca pyta, mozno toto je cesta.
Mne kedy ex nedvihal mobil, nekomunikoval by, ignoroval dceru...tak nech sa po💩...
A keby mj napisala jeho nova xnamost, ci uz frajerka, manzelka, odkazala by som jej, ze dieta je predovsetkym tvoja a otcova, nie jej. Ak kn o nu nema zaujem, bude lepsie ak sa ona do toho miesat nebude.
...alebo sa spytaj dcery, ci chce ist s cudzou zenou vonku. 🤷 No ja by som s nimi nesla.
Ale az po zakaze stretavania sa.
Takto asi nie. Nech tá manželka skôr spracuje toho otca, nech komunikuje. To by som jej na to odpovedala.
@kate211 ja by som jej slusne povedala, ze nie.. otec nejavi o nu zaujem, nechce sa stretavat a taketo sprostredkovane stretnutia.. pre koho je to dobre? mala bude mat ocakavania a ...? ja celkom aj tu novu partnerku chapem, mna osobne by trapilo, keby moj chlap kaslal na dceru a je dost mozne ze by som tiez pracovala na tom, aby to zmenil.. ale spracovavat nech zacne ona chlapa. Mozno sa chce takto donutit chlapa sa zamysliet, mozno caka, ze sa v nom ozvu nejake "otcovske city"... kto vie.
A ty ju poznas ? videla si ju ? vies co je zac? Ja by som sa aj moju 10rocnu tapsu bala pustit s niekym cudzim.. niekam..
@kate211 stretla by som sa s ňou zatiaľ bez dcéry a slušne sa s ňou porozprávala a zoznámila. Bohvie čo jej pánko natlačil do hlavy, aká si ty mrcha a špina, tak nech pozná príbeh aj z druhej strany. Zároveň by som sa snažila spoznať ju, zistiť, čo ju viedlo k tomuto kroku, či napríklad by nebolo lepšie, keby sa exovi uráčilo prísť si po dcéru osobne, lebo zase aby malá trávila čas s úplne cudzou ženou, to mi príde trošku pritiahnuté za vlasy.
Mozno nemozu mat deti spolu a chcu si privlastnit tvoju dceru. Daj si pozor.
Nedala, nikdy
@kate211 to akože otec nebude o ničom vedieť a ona urobí prekvapko? Alebo otec akože chce, no je stále taký debil, že pre vzťah s dcérou nevie prekusnut zlosť k jej matke? Neviem, čo je horsie. Pani by som povedala, že v stretávani nebránis, situácia ťa mrzí, ale takto sa to nerobí. 3 roky ho dieťa nevideli. To je skoro polovica jej života. Je to pre ňu de facto cudzí človek. Aj ona. nech spracuje muža na spoločné prvé stretnutie. Samozrejmee mimo koronu. Niekde na ihrisku, kde budeš sedieť a v prípade potreby budeš malej oporou. A v prípade ďalších stretnutí by som asi tiež trvala na tom, aby dieťa brával otec. Keď sa spoznáte a komunikácia bude ok, tak možno aj ona. Ale teraz určite nie.
či by som to dovolila? asi nie... nemám na to povahu...😉
aj keď na druhej strane je veľmi pekné keď spolu bývalí partneri dobre vychádzajú. mám vo svojom okolí takýto pár... Bývalí manžel ešte urobí aj grilovačku keď má prísť exmanželka so súčastným partnerom....
@renata1405 inak tiez ma to napadlo, videla som taky dokument. Nova manzelka nemohla mat deti, tak sa votrela do priazne byvalej zeny svojho muza, snazila sa ocarit dieta a neskor ho huckala proti matke. Len tam sa otec o dieta zaujimal.
@kate211 ked ju vobec nepoznas, vykasli sa na to. Nemusis s nou vobec komunikovat, tak ci tak je zakaz vychadzania.
Nedala. Ak ex nema.zaujem co.ju do.tvojho dietata. Ak chce nieco riesit ex, nech sa sam.ozve.
@kate211 ja by som s nou uz viac nekomunikovala
Pre teba je to uplne cudzi clovek. A este jej dat dieta? Ktozvie o co tam.ide.
@kate211 no ja neviem, celé je to divné, toto zazracne zjavenie matky terezy, ktorá chce spoznať manželovo dieťa na ktoré on tri roky sral.
Ja by som jej maximálne to odpisala, že dieťa si ona sama prevziať nemôže a že keď ju bude chcieť vidieť jej (malej) otec nech sa ozvu potom a bodka.
Dobre ti tu dievčatá písali, namiesto vypisovania tebe by mala radšej dohovoriť tvojmu ex, nech sa spamätá. Šak si nemusíte padať do náručia pri vyzdvihovani dcéry. Ale to neviem či taký somár pochopí, keď sa za tolky čas nevedel premôcť 🤷
@kate211 tazko radit. Zalezi na tom aka si povaha. Ci dokazes a chces odpustit,alebo aj ty robis napriek. Je to bokestiva tema. Osobne si myslim, ze byvali natrafil na dobru zenu. Myslim, ze je to jej napad. To znamena, ze chce, aby sa dcera s otcom stykala.a s mladsim surodencom. Ak sa dcera pyta a chyba jej tak velmi, nestala by som v ceste. Moze sa ti to nepekne vratit. Mozno je tato nova manzelka, ci priatelka prave ta, ktora vas spoji. Mozno budes prekvapena, ze si sadnete
Nie. Možno je to jej nápad a chce ho prekvapiť alebo čo.. nech ti vysvetlí prečo. A určite by som chcela komunikovať s ex a nie len s jeho novou.
Ja by som sa s nou stretla, niekde vonku na lavičke, aby som zistila o čo jej ide a aky je to človek. Ked si nevypocujes, nikdy sa nedozvieš.
A podla prejavov sa rozhodnem, odchod o 5 minut, prijemny pokec, alebo aj perspektiva kontaktov.
Ked uplne odmietneš všetko, bude ta to zozierat čo by bolo keby... Tu nejde iba o teba ale aj o dcéru.
Ved skús, ľahko o par minut odides a nikdy viac.alebo sa veľa vecí vysvetlí.
@kate211 panebože ja keď čítam niektoré tie komentáre neviem ci plakat alebo sa smiať. Zjavne ex ma vysoké ego preto s tebou nekomunikuje, pokiaľ si odišla za iným cíti sa ohrdnuty alebo co a chce ta vytrestat.. Neviem nepoznám Detail vášho príbehu.. Je na tebe co urobis. Môj názor je ze by som sa s tou ženou stretla a porozprávala. Je milé že sa chce zaujímať ale áno mal by to robiť otec ale keď je chuj tak bohužiaľ. Je to jeho nová zena a pokiaľ by k nim mala chodila bola by v kontakte aa snou. Takže prečo by sa nemohla zaujímať. Treb a asa snou porozprávať, vysvetliť jej co sa stalo, pozisťovať prečo ex sa chova a potom sa rozhodnúť. Ja napr tiez viac komunikujem s exou manželkou ako sním. Prečo? Tiež neviem, ale exova terajšia je moja bývalá kamarátka tak možno aj preto.tiež riešime snou nášho spoločného syna, riešime aj ich spoločného syna riešime toho spolu dosť a este spolu všetci traja aj pracujeme... . Za to ze sa snou porozprávas nič nedáš a potom sa rozhodni ako to cítis, možno je tam náprava vzťahu dcéry a syna a treba na tom za pracovať skôr ako bude neskoro. Vyrastala som bez otca býva pritom cez ulicu, pokiaľ som bola decko som tam chodila ako si našiel novú partnerku ta ma vyhadzovala nemáme žiaden vzťah, nevydá vnukov i keď možno on by scel ona je proti. Preto sa mi páči že tu sa jeho nová žena zaujíma a akceptuje to ze ma ďalšie dieťa. Držím palce
@kate211 ten muz nema uroven. Riesi si komplex voci tebe cez dceru. Pravdepdoobne sa nechce sttretnut s tebou, aky ma na to dovod nevedno, ak ma manzelku...a ona sa to snazi dat na pravu mieru a manzelovi dceru prniest. Nedavala by som cudzej zene svoju dceru, urcite nie. Ak chce prist ona po dceru, nech pride aj s nim.
NIe,len s tebou spolu,ak bude tá prechádzka.