Sudkyňa mi neschválila zvýšenie výživného, ale sporiací účet. Ako to prebieha a v ktorej banke ho máte?
to neni zly napad podla mna je to jedno ved vyzivne zostalo plus bude otec cvakat na ucet
@sisaha nie, myslim, ze je to tak, ze v podstate schvalila zvysenie vyzivneho, avsak ta cast, ktora ide k rukam matky na "spotrebu" ostala rovnaka a ten zvysok ma ist na sporiaci ucet dietata. takze @fantagiro31 pozri si rozsudok, ci je tam treba, aby to bol nejaky uplne konkretny ucet, alebo je tam len uvedene, ze matka zalozi sporiaci ucet a zasle otcovi cislo uctu, kam bude zasielat sporiacu cast.
to je pravda, matke to moc nepomôže ale dieťatku áno 🙂 raz keď bude mať 18 bude mať peknú sumičku na začiatok 😉
možno keby sa šetrilo od narodenia, tak by bola pekná suma, dieťa je už veľké. Taka som nahnevaná, lebo hneď že potrebuje prezuvky a nove botasky a to viete, že pre dieťa v puberte už čiňakom neoklamete . Účet mám vytvoriť ja, ešte rosudok neprišiel, mňa len zaráža, keď som dávno pred x rokmi vravela, že treba šetriť dieťaťu, bolo mi povedané, že to nikoho nezaujma, že že vyživné je na teraz. Zrazu sa ide šetriť 🙂
@sisaha ano tak to usudila, že sa má šetriť ( to bol návrh ex, že chce radčšej šetriť )
V podstate lepšie ako nič, ale prekvapuje ma a zvýšovať si mám dávať len keď sa prechádza dieťa na vyšší stupeň 😖
@fantagiro31 poziadat o zvysenie mozes aj ked sa v rodine v zavaznej miere zmeni financna, alebo zdravotna situacia., nie?
nemáte teda ani jedna takýto účet?
@fantagiro31 akoze usudila, ze dieta nepotrebuje mesacne peniaze na vyzivu, ale na vytvaranie rezervy do buducnosti??