Ahojte takže som rozvedená ten chudák mi konečne poslal čo mal ale teraz znova rakúske prídavky čo mu súd prikázal posielať mne na účet som ešte nevidela ... Výživné mi píše že mi nemusí znova poslať tri mesiace teraz píše škaredé veci o deťoch už neviem ako ďalej čo mám robiť
Pán sa trosku mýli, exekútora môžeš rieisit aj skôr ako po 3 mesiacoch
Toto by som preposlala kolíznej opatrovnícku aby bola plne v obraze
A kľudne nech si pán ide dať urobiť DNA testy, potom ich aj pekne zacvaka
@rihana12331 No 1. je to komunikácia osobnej povahy , verejne by som to neukazoval. 2.Výživné ti poslať musí , inak sa porozpráva s exekútorom po 3. nevidel som ešte rozsudok kde by bolo príkazom posielať rodinné prídavky. V prípade že na nich máš nárok , tak ich máš poberať ty ( ak máš deti v osobnej ) , nie aby ich poberal on a následne ti ich posielal na účet. A tieto Vaše ťahanice , pre jedného si ty piča on pre teba chudák , sociálnu pracovníčku asi zaujímať nebude. To je tak keď sa stretnú dve MEGA EGÁ a majú spolu deti.
@stastnamanzelka mila pani moje deti nie sú chudence davam im vsetko staram sa o ne ale nedovolim nikdy nikdy to aby im bolo ublizovane !
@damian85 ste sa asi pomýlili lebo ja mega ego nemam a som šťastná za to ze mam deti ja mam narok nakolko deti mam v osobnej ja on pracuje v Rakúsku a ano mam to napisane v rozsudku... A urcite s nim nekomunikujem tak ako on somnou nikdy som mu skaredo nevynadala aj vtedy ked som ho nacapala s inou v posteli... ďakujem!
@rihana12331 No ani on o sebe si nemyslí že je hlupák a má veľké EGO . Možno niekde v inej diskusii sa pre zmenu zobrazí tá opačná strana komunikácie. Ťažko hodnotiť sám seba , však ? Každopádne postráda to akýkoľvek zmysel dávať sem komunikáciu osobnej povahy ( je na to paragraf ) čokoľvek vypisovať na FB , tým deťom nepomôžeš. Ale každopádne každý si môže robiť čo len chce. Výživné ti poslať musí , prídavky na deti máš poberať TY ( on aj tak tvrdí že cudzích živit nebude ). Tak si to ošetri , poberaj si prídavky na deti TY , tu na Slovensku , poberaj daňový bonus a máš po probléme.
Ved zavolaj na rakusky Finanzamt, ze co sa deje 😉 Mu to stopnu
@damian85 Ja, keď niekde niečo píšem a som aj veľmi nahnevaná, mám na pamäti, že čo je na papieri, či v online priestore, už len tak ľahko nezmizne. Čo sa týka henteho pána, tak úroveň jeho komunikácie jasne ukazuje, že je schopný postarať sa o kozu a nie o manželku a rodinu. Aj tej kozy by mi bolo ľúto.
Ja by som na tvojom mieste informovala kolíznu pracovníčku aj jej to preposlala a poradila sa sňou ako ďalej.
@rihana12331 načo si s ním vypisuješ len tá nervuje.Neposle, tak konaj...
Pridavky maju chodit na ucet tebe a nie jemu!zeny, zeny
Ak ti treba pomoct napis mi on bude vsetky musiet vratit a finanzamt posle tebe
@rihana12331