Ahojte , môj bývalý neplatí na malého výživné,mám to vymáhané cez exekútora ale nakoľko dal výpoveď v práci, nemajú mu odkiaľ stŕhať. CCa 2 mesiace späť som podala trestné oznámenie . Zásielky si nepreberá. O malého nejaví záujem. Asi pol roka ho nemal. Túto podobnú situáciu sme mali asi pred rokom, tiež si ho prišel zobrať po pol roku a malý s nim nechcel ísť, no prehovorila som ho asi po pol hodine, lebo on by bol schopný ho zobrať nasilu. Nakúpi mu hračky a je ten najlepší otecko na svete. A keď tam po dlhej dobe je, tak ho navádza proti mojému druhému synovi, ktorého mám s druhým partnerom. Myslíte, že by som si mohla dať súdne upraviť styk s otcom, napr. aby sa stretávali v mojej prítomnosti ? Syn má 4 roky
Nepravidelné stretávanie sa s potomkom nie je dôvodom na to, aby bol nariadený styk v prítomnosti matky.
Kódex správania na stránke
Naším cieľom je, aby sa všetci na stránke Modrého koníka cítili bezpečne a príjemne. Preto je potrebné, aby každý používateľ dodržiaval nasledovné pravidlá:
Rešpektuj ostatné používateľky a pristupuj k nim s úctou.
Osobné útoky, vyhrážky, kyberšikana a obťažovanie sú neprípustné.
Vulgárne a obscénne vyjadrovanie sa je na celej stránke zakázané.
Nezverejňuj osobné údaje iných používateľov (napr. meno, adresa, telefón, email, stav a pod.).
Nezverejňuj príspevky a fotky, ktoré ohrozujú tvoje vlastné súkromie, alebo majú intímny charakter.
Nezverejňuj informácie, ktoré ti iná používateľka zdelila súkromne (napr. obsah internej pošty, príspevky v súkromných skupinách a pod.) alebo si ich získala z iných zdrojov.
Je zakázané vkladať príspevky obsahujúce, podnecujúce alebo obhajujúce násilie, fanatizmus, rasizmus, nenávisť ku konkrétnej osobe alebo skupine ľudí, či šíriace strach.
Nezverejňuj klamlivé a nepravdivé informácie.
Nespamuj. Nezverejňuj opakovane rovnaký príspevok. Nežiadaj o hlasy do súťaží a ankiet.
Nesponúkaj služby alebo tovar (s výnimkou bazára).
Rešpektuj tím Modrého koníka a jeho rozhodnutia.
Dodržuj právo a zákony. Nevkladaj nezákonný obsah. Rešpektuj autorské práva. Je zakázané neoprávnené použitie registrovaných ochranných známok.
Nezneužívaj vytvářenie viacerých profilov.
Dodržiavanie Kódexu správania berieme veľmi vážne. Proti správaniu a príspevkom, ktoré porušujú Kódex správania, slušné mravy, platné zákony, obťažujú ostatných používateľov alebo narúšajú kľudný chod stránky zasiahneme. Náš zásah závisí od vážnosti prehrešku. Z našej strany môže ísť o upozornenie používateľa, zmenu viditeľnosti jeho príspevku pre ostatných používateľov až po blokovanie prístupu na stránku.
Adminka fóra
No skusit to mozes, ale to znamená ťahať dieta po súdnych znalcoch a psychológov
Neviem ci to stoji zato, kedze sa stretávajú raz za cas