Neplatenie výživného

31. júl 2023

Máte prosím skúsenosť keď vám druhá strana neplatí výživné? Mam to už aj u exekútora lebo ma dlh na vyzivnom a mesiac neposlal úplne nič. Peniaze potrebujem. Neviem kde sa mam teraz obrátiť ďakujem

zuzinka888
31. júl 2023

Centrum pravnej pomoci- je skoro v kazdom okresnom meste ak nevies dohladat kde, opytaj sa na urade prace, budu ta smerovat. Treba poziadat o nahradne vyzivne od statu.

autor
31. júl 2023

@zuzinka888 teraz po novom ze je to tak ze stačí keď jeden mesiac nepošle ale ze keď potom pošle ja to musím potom im vracať späť?

erikaa09
31. júl 2023

Smer policia podať trestne oznamenie

laurikalalinka
31. júl 2023

Myslím,že teraz to ide cez úrad práce sociálnych vecí a rodiny,požiadať o náhradné výživné.

gizmo0709
11. aug 2023

Ja mam taký problém 3 mesiac sa blíži a výživné nikde idem za exekutorom na zrážky platí smiesnych 230 eur na 15 .13 a 8 rocne deti ktore mam ja zverene.Lenže problém že sa nechala 10 mesiacov dozadu vyhodiť z práce platila kým mala podporu do juna a už ani cent takže ak je na urade asi nebudu mať z čoho strhavať a to viem že robí u svokry na čierno v krčme a do práce sa nehrnie vydavky mam hrozne len byt ma vide 500 eur mesacne najom a deti rastu a chcel som si dať aj návrh na zvýšenie ale keď nieje zamestnana neviem ako by to dopadlo ma niekto podobnu skúsenosť myslim si že je nadschval nezamestnana a nehlada si pracu

gizmo0709
11. aug 2023

@gizmo0709 a ešte sa aj stihla v aprili vydať muž jej robi v kii a ona v krčme na čierno možno nejaka dohoda ale normalna práca a vyzivne nic

autor
14. aug 2023

@erikaa09 co potrebujem pri trestnom oznamení

gizmo0709
15. aug 2023

Potrebujete papier od exekutora a papiere ze navstevuju vase deti skolu

erikaa09
15. aug 2023

Rozsudky, papier od exekutora, papier o navsteve školy/ škôlky. A ja som davala aj rodný list