zdravím skupinka chcem sa poradiť či som povinná okamžite odpovedat ex ked sa pýta na deti.3 mesiace nejavil o deti záujem vobec ho netrapi že si ich ma brat podla sudneho rozhodnutia na vikend a tera sa ozval ako sa maju deti .Neodpisala som mu hned tak sa mi vyhráža že ma pojde udat že mu zamlčujem info o detoch?
Napis mu nech sa ti nevyhraza, lebo udat ho mozes ty, ze on sa nestara a nezaujma o svoje deti...snad aspon plati...
Neukaž mu ze sa ho bojis, lebo bude na "koni"
@radososa ahojky , ja píšem z vlastnej skúsenosti....., prešla som si týmto všetkým rozišli sme sa velmi zle, komunikácia na bode mrazu, ale poviem Vám, čím horšia komunikácia tým horšia celá situácia. Tak som zmenila prístup JA ( ved mudrejší vzdy ustúpi 😉). Ak chcel vedieť niečo ohľadom detí ,nech sa páči, ale ozaj len, čo sa detí týkalo! ostatné neriešim ,
@radososa presne ako piše @nyusika najlepsie je stanovit si den, kedy mu napises. Ja pisem mail raz za tyzden, dva, kde hovorim len a len o malej, nic o sebe a snazim sa byt strucna, vecna, obcas mu trochu ohladit ego - ze on je otec, takze ho prosim, aby tuto temu prebral s s dcerou on.....atd.....Ale nic o sebe, ak ma aj vytoci, absolutne to tam nepisem. Nech mas mail, ktoreho je zrejme, ze ho informujes, vies s nim jednat vecne, v zaujme deti bez nejakych invektiv a subjektivnych predsudkov. A aj ked spolu komunikejeme a on zacne rieist mojho priatela, slusne poviem nie, ja sa s tebou budem rozravat len o dcere, priatela neriesim.Ked napr. mala ochorie, napisem mu sms, ze je chora, ked ideme od lekara, napisem mu tiez. Ale nerieism take, ako ziadal, ze mu mam fotit kazdu spravu od lekara a vopred hovorit, kam ideme. Radila som sa so psychologickou aj pravnickou..drzim palce, to chce naozaj len pevne nervy a vela hryzenia si do jazyka. psychopati stale hadzu nejaku navnadu a cakaju, ci sa chytime. preto je najlepsie nereagovat, aj ked je to tazke obcas
@mata1001 takeho cloveka nezastrasi, len mu ukaze, ze sa chyta na jeho manipulacie..taky clovek sa v tom vyziva a hlada sposob, ako niekoho vyhecovat. najviac ho rozhodi ignoracia a vecny pristup
@radososa pozri si, čo máte v súdnom rozhodnutí. Či tam je uvedené ako často ho máš informovať a o čom presne. Aké staré sú deti? Ja bývalého informujem len o prípadnej návšteve lekára, aj to len pri chorobe.
@radososa
nie, mozes mu oznamit, kedy ho budes o detoch informovat raz tyzdenne, raz mesacne...
Odporucam dodrzovat ten termin a o nicom inom s nim nekomunikovat.