Ahojte, mali ste niekto reálne problém s expartnerom, že vám nechcel dať majetok po vysporiadaní BSM podľa dohody? Dokonca podla všetkého vám tieto veci predal? Ako ste postupovali? 3roky od rozvodu čoskoro prejdú a stále sa snažím dobojovať k majetku a sú to len samé výhovorky, ignorácia. Už som poslala predžalobnú výzvu, ale fakt nemám navyše na právnika a súdne poplatky.
no ak veci predal, jedine súdnou cestou...
riadna BSM dohoda, overene podpisy, neni to len ustna dohoda. Len mam zmenene bydlisko, byvam teraz o dost KM dalej, takze chodit stale na blink ci je doma ci nie sa tiez neda, komunikacia nulova. Uz to aj ja vidim jedine na ten sud, ale keby sa este predtym nasiel nejaky iny sposob, bola by som stastna.
doporučene do vlastných rúk mu poslať list že si prídeš vtedy a vtedy po majetok, prípadne nech ti oznámi do 10dí kesy si preń môžeš prísť - s dodatkom že ak ti nevráti veci podľa dohody prípadne nepošle do 10dní peniaze v ich hodnote, dávaš to právnikovi a budeš to riešiť súdnou cestou.....
@desore boli sme sa minuly tyzden informovat aj na policii. Ale co je zmatocne netusim.
Podla toho, co citam, povazuje vase BSM rozdelene. Neviem, co ste mali oficialne napisane, nedokazem sa k tomu vyjadrit
@desore si prosim ta pravnicka?
Nie, ale nemusi byt clovek pravnik, aby ovladal urcite veci.
Popripade skus skupinu pravnikov.
A ta dohoda je jak uzavreta ?