Nechce mi odovzdať dieťa, keď som v práci

kikus2510
15. apr 2017

Ahojte rozviedli nas s ex pred polrokom fungujeme ze kedy si ex povie ze si pride pre syna zariadim sa tak nakolko ma neobmedzeny styk. Avsak kedze robim na 4 zmenku a zijem s rodicmi a drobcom tak niekedy neisom pri tom ako si ho preberie ci ako ho donesie. Dnes prisiel s tym ze mi ho nebude odovzdavat ak nebudem doma ze ho neda mojim rodicom. Co mam robit?

ovaaa
15. apr 2017

Tak potom on ho nedostane od tvojich rodicov , ked si v praci.

jania023
15. apr 2017

Presne aky pozic taky vrat. Ked niesi doma dieta si nevezme. Neobmedzeny styk neznsmena ze ty budes skakat ako on piska

bluka2
15. apr 2017

Neoplatilo by sa dohodnut na fixnych casoch, kedy je syn kde?

pribinak
15. apr 2017

Co sa stalo? Preco odrazu nechce dat syna tvojim rodičom?
Muselo sa nieco stat.

Skus to poriesit tak, aby si co najmenej zasiahla fo života vášho dietata

bluka2
15. apr 2017

@pribinak Mozno sa ani nic nemuselo stat, niektorym ludom to robi dobre, ked je po ich 😕 a mozno si nieco co s nou ani nesuvisi poriadne kompenzuje - nevravim, ze je to tento pripad, ale realna moznost

sasa1310
15. apr 2017

a čo je na tom, že si ho nechá a dá ti ho neskôr? Veď s malým majú byť v prvom rade rodičia. Prečo by ho mal dávať tvojim rodičom, keď v tom čase môže byť s ním on ako otec?

tova
16. apr 2017

no ked ma extra cas par hodin byt s nim preco by mal davat dieta rodicom? Aj v uplnej rodine je pri dietati raz jeden rodic raz druhy. Ako by bolo napr. ak by ste zili spolu ty by si bola v praci, muz doma a trebalo by ist pre dieta do skolky? posles tvoju mamu nech sa stara o dieta kym dojdes z prace? ked je syn spokojny a ma otca rad, nerob blbosti

anieli_1
16. apr 2017

Ty niesi povinná mu dať dieťa kedy si on piskne ...Áno je krásne že si ho berie aj všetko ale nech sa aj on prispôsobí nielen ty ...Nechce ho dávať rodičom bude ho len tebe tak ho od teba bude aj brat .....

ferko419
16. apr 2017

@kikus2510 Právo na stretnutie s dieťaťom majú obaja rodičia. Ex ide na to správne, že odmieta odovzdať dieťa starým rodičom. Oni nie sú jeho rodičia. Zodpovednosť za dieťa majú obaja rodičia.

vroni
16. apr 2017

@ferko419, jasne, a za par rokov neodovzda dieta do skolky ci skoly,na kruzky co do tabora, lebo zodpovednost maju rodicia. Rodicia sa od dietata az do jeho plnoletosti nesmu hnut ani na krok. Este sem hod nejaky blud. Ci to ty si ten zvlast inteligentny ex?

anieli_1
16. apr 2017

@ferko419 myslím si že on môže byť rád že ona mu umožňuje stretávanie kedykoľvek si povie či jej to vyhovuje alebo nie...Keby to malo ísť tak ako píšeš ty tak by si ho nemal ani prevziať od nikoho iného takže o a keď je v práci on má smolu...Či na to sú už iné pravidlá?

sasa1310
16. apr 2017

@anieli_1 ex môže byť rád, že mu ho dá? Ty kokso, to kde sme. Veď je jeho otec. To akože ukončením manželstva sa z otcov stávajú cudzí ľudia, ktorí nemajú právo na nič? Na výchovu vlastného dieťaťa? Iba preto, že je to chlap?
Súd asi vedel prečo mu odklepol neobmedzený styk. To znamená, že keď ona robí, tak si ho môže nechať doma dokým matka nepríde z roboty. Poprípade kľudne nechať u seba aj prespať.
Bože dúfam, že keď sa raz niekedy náhodou s mojím rozídem, že si to nebudem na ňom vybíjať cez deti.

@vroni a čo je na tomto exmanželovi neiteligentné?

vroni
16. apr 2017

@sasa1310, pan sem napisal nezmysel, ktorym obhajoval konanie mozno svoje, mozno celkom ineho muza. Muz, ktory sa snazi robit prieky z principu a tvrdi, ze kona uplne moralne za prototyp inteligenta nepovazujem.

anieli_1
16. apr 2017

@sasa1310 čítaj ja som napísala že môže byť rád že mu ho dáva kedykoľvek si povie!!! Neobmedzený styk neexistuje len styk po dohode!!! To neznamená že on zavolá a ona sa mu prispôsobuje....Nech sa prispôsobí aj on...Ona má tiež svoj život!Alebo nech si dajú striedavu starostlivosť....Ja teda niesom z tých čo zakazuju styk otca ale to neznamená že ona teraz bude čakať kedy milostivy ex zavolá že teraz mu to vyhovuje!

sasa1310
16. apr 2017

@anieli_1 ako sa má ona prispôsobovať hm? Veď nemusí. Bude doma, on ho donesie. Aké prispôsobenie?

Je ona v robote? Tak nech je on s otcom. Je on v robote? Malý môže byť s mamou. Isto to mali tak, keď ešte boli manželia. Tak prečo to meniť?

anieli_1
16. apr 2017

@sasa1310 ona písala že sa mu prispôsobuje že vždy keď si povie takže mu ho dáva aj vtedy keď nieje v práci.......Ja teda som za to aby sa aj otcovia starali aké nie aby jej robil naprieky ....Keby bola niekde na nákupoch či na kávičke nepoviem ale je ona v práci.....

kikus2510
autor
17. apr 2017

@sasa1310 aby som to ukorigovala on chodí domov raz za dva týždne ( lebo jeden týžden má na kamarátov) a syna si berie raz za mesiac ... zavolá mi v stredu dohodneme sa , že v sobotu si o nejakom čase príde( určí si ho vždy on) odovzdávam mu ho buď ja či moji rodičia nakoľko bývame v jednej domácnosti a ja pracujem i cez víkend. Pri dohodnutí mi ON určí kedy ho v nedeľu donesie späť. No tento týždeň sme sa dohodli, že ho bude mať pia-so (bo v nedeľu chcel ísť na chatu) a tak sme sa že o 17:00 prídem pre neho. Písala som mu ráno, či sa niečo zmenilo. neodpísal. Odpísal až o 16:30 že si mám prísť o 18:30 že ma môže bozať v riť, a že nabudúce keď nebudem doma keď ho príde odovzdať tak ho nedá mojim rodičom. Kedže mám poobednú v nedeľu a on ide v pondelok ráno späť. Kedy si ako vymeníme dieťa? keď ja prídem o 23:30 domov? zobudím malého? aleboo o 4 ráno?

anieli_1
17. apr 2017

@kikus2510 presne som si myslela že to nejak tak funguje preto som písala ako som písala.....Neexistuje neobmedzený styk len styk po dohode....je dobré keď mu vychadzas v ústrety ale toto mi príde podaj prst zozeriem celú ruku.....Skús mu raz povedať že ti to nevyhovuje 😉

kikus2510
autor
17. apr 2017

@anieli_1 , ale on si nič nedá vraj mne on stále ustupuje :D :D :D

anieli_1
18. apr 2017

@kikus2510 takéto povahy poznám 😂😂a yz si skúsila mu ty zavolať že vtedy a vtedy či si malého môže vziať lebo ty máš niečo a pomohlo by ti to?..... Zbytočne sa s ním hádať....Musíš si určiť pravidlá....

kikus2510
autor
19. apr 2017

@anieli_1 :D nie :D .... :D bo on sa musí ísť opiť s kamarátmi :D a čas? :D no nie prosto on si učí čas :D ak som bola dohodnutá s malým k lekárovi tak mi ho nechcel dať skôr :D a ani s ním nechcel ísť :D tak vyšetrenie na ktoré sme čakali 6 mesiacov sme museli nechať tak... 🙂 takže takto to je 🙂

anieli_1
19. apr 2017

@kikus2510 tak mu nabudúce povedz že jednoducho vtedy a vtedy to nejde lebo to a to a môže sa aj postaviť na hlavu ....Ako hovorím nemá neobmedzený styk taký neexistuje ....Len po dohode to znamená že to musí vyhovovať obom....Dovolila si mu že sa prisposobis a zneužíva to...Skús mu to ukázať aj inak....
Zaujímavé že sa sem už nikto neopovazi komentovať že prečo by nemohol byť s jeho otcom keď si v práci :-/