Neakceptujúce žiadosti ex

28. sep 2023

DOBRY DEN. Ex ma stanovene sudom si bravat deti kazdy parny vikend. Celý cas to je o tom, ako to vyhovuje jemu, cize deti aj mesiac nevidi potom si ich vezme, vedela som sa mu prisposobit ked som vedela ze chodi do prace a vopred sme sa vedeli dohodnut ze si prehodime vikendy. Ale potom aj tie vikendy co by si mohol vziat si nevzal... teraz nas deli cca 240km, kazdy sme sa odstahovali do ineho mesta a on mi teraz povedal ze bude trvat na striedavej starodtlivosti, deti chodia do skolky, dcera bude chodit od buduceho roka do prvej triedy a neviem si predstavit keby mali striedat skoly atd .. mal to niekto podobne a preslo to ? Alebo to nie je mozne aby sa to takto dalo... ako vctomto pripade ? Zevraj ma novu pracu pri ktorej robi aj vikendy a nechce sa mu cestovat hore dole.. aky mate nazor ? Dakujem za odpovede.

pribinak
28. sep 2023

Neviem si to ani len prestaviť

syslik81
28. sep 2023

aj ked sa mu nechce cestovat stale si musi po ne chodit a aj ich doniest takze bude cestovat rovnako..podla mna tu ziadost ani nepoda a skonci ako xy otcov-bez zaujmu .. max=imalne mu na sude prejdu prazdniny aby unho boli ale aj tak bude v praci tak kam ich da?

sasa1310
28. sep 2023

jemu sa nechce cestovať a deti sa každý víkend musia sťahovať. To mu fakt nezáleží na vlastných deťoch?

viestta
28. sep 2023

Poziadat moze, ale toto mu ziaden sud neodklepne. Myslim si, ze ta len strasi. Hrdina

deti95060810
28. sep 2023

len aby to nebolo že tebe robí napriek... poznám takých expertov - za deti sa bili hlava nehlava na súde a potom ich nevideli aj celé roky....

miadi
28. sep 2023

V tomto nemam nastastie skusenost. Ale nie je to tak ze pri striedavej by nemusel platit vyzivne? Alebo by bolo nizsie ? Mam z neho pocit ze len spekuluje nebrala by som to moc vazne. Ked sa mu nechce cestovat tak sa mu nebude uz duplom chciet mat ich na cely tyzden . Ta cesta je len 2.5h nie je to koniec sveta .ok 5h hore dole ale co by milujuci otec neurobil pre svoje deti. ?

oriesocek
28. sep 2023

no ved mozte mat striedavku - deti budu v jednom byte a striedat sa budu rodicia..... tak deti ostanu v jednej skole... inak je hlupost striedavka cez polku republiky, cestovat celé detstvo, byt zbalený stále... ina skole, nikde pocit domova...

mane01
28. sep 2023

Je to blbost, len ta chce vystrasit. Ma on na haku cele deti, ide mu len o to tebe sposobit stres.

tamitamitami
28. sep 2023

Podľa mňa sa nemusíš báť, v mojom okolí poznám veľa prípadov kedy striedavka nebola schválená. Presne z dôvodu že to nebolo v prospech dieťaťa.