Návšteva sociálnej pracovníčky

laurasamkova
30. nov 2022

Dobrý deň,

Na začiatok: má k nám prísť sociálna pracovníčka, nakoľko som požiadala o zdvihnutie výživne a sme sa aj presťahovali(kúpili sme byt).

Nakoľko sa nám stala situácia, ze mi síce povedala deň, ale čas mi nechcela povedať, tak som si mala zariadiť na cely deň dovolenku a ešte ze syn nemá ist tym pádom do skoly. Nakoniec keď som to teda nie moc nadšená z tohto prístupusom si to zariadila, tak ona mi zavolá deň pred tym že nepríde.

Ďalšia situácia bola, že deň pred jej neplánovou návštevou mi vola, že ona príde zajtra, samozrejme ze ani čas znova nechcela povedať, tak to som ju uz tento krát ja zrušila, nakoľko v práci mame tiež nejaké povinnosti naplánovane, ktoré sa nedali odložiť.

Ani jedna ani druha situácia sa mi nepáčila, nakoľko ja mam byt cely deň doma a čakať na ňu kým ona príde a syn kvôli tomu nemá ist do skoly.

Moja otázka znie - nepodarilo sa mi to nikde nájsť - či sociálna pracovníčka ma dať vedieť deň a čas kedy mame byt doma?

Ďakujem za odpovede.

deti95060810
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
veronika_sk000
30. nov 2022

@laurasamkova znama to tak mala tiez, povedala jej den, ale vraj jej nesmie povedat cas

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
laurasamkova
autor
30. nov 2022

@deti95060810 toto som uz absolvovala, ked som bola na materskej, ale kedze vtedy som vola doma, tak som neriesila kedy pride. A do papiera su povinny vam nahliadnut, popripade si spravit kopiu.