Dobrý deň,
boli u nás sociálne kurátorky z dovodu, že niekto anonymne nahlásil, že na mne partner pácha násilie. Samozrejme rozumiem slovu "anonymne", ale som si absolútne istá, že to bolo z pomsty a zlosti od jednej osoby. Partner je dobrý a nápomocný. Teraz je dokonca možné aj odobratie dieťaťa, lebo ja som chcela ísť na psych. liečenie kvôli depresii a nechať partnera na materskej. Keď niekto nahlásil moje celé meno a adresu bydiska, telefón a podobné údaje, nemôžem sa nejakým spôsobom domáhať zistiť, kto to bol? Riešili úplne všetko v našej domácnosti, samozrejme nenašli nič, ja v pohode, dieťa šťastné, dom nadštandardný. Ale nedá mi to nechať tak, musím zistiť, kto to bol.
Aké odobratie dieťaťa keď je všetko v poriadku? Keby si zistila kto to bol tak čo? Pôjdeš sa vyhrážať?
hmmm, vsetko v poriadku - ale niekto mal potrebu ta udat ze si tyrana.... tyrane zeny si to malokedy pripustia, tak mozno niekto vidi to co ty nechces.
v kazdom pripade -- je spravne ze sa presetruju aj anonymne podnety. tak to ma byt.
na zaklade coho hrozi odobratie dietata, ked nic nenasli a vsetci ste stastni?
Nie, neprezradia Ti kto je anonym. Zas aby sa nestrhla reťazová reakcia, že ty zas úrad ich a takto to pôjde dokolecka
Ak je všetko v absolútnom poriadku tak prečo ze odo razie dieťaťa ?
u nás tak boli .... jednoducho mi zavolali na tel. , ktorí oni nemali odkiaľ zohnať - ale asi im ho niekto predsa len ponúkol...
u nás boli asi 10 -15 min. a pani odišla - okamžite pochopila že prišla nie moc správne...
tiež som sa opýtala či nás niekto nahlásil - odmietla odpovedať - takže sa ďaleko nedostaneš....
@deti95060810 UPSVaR spolupracuje s PZ a tel. číslo im mohli dať oni.
@katkine_terapie mohli...ale ani PZ nemal ako mať moje číslo...
@deti95060810 tak aspon tusis kto ta natrel ;)
@deti95060810 ale mal 😀
@katkine_terapie pz nema ako zistit telefon, ak pouzivam cislo napisane na niekoho ineho a vedia ho asi piati ludia, vsetko blizka rodina... akoze toto nie je moj pripad, ale z mojho okolia ;)
@kaktusik007 PZ lustruje aj ludi z tvojho blizkeho okolia, ak na teba neexistuje kontakt, je to klasicka dohladavacka. Tym, samozrejme, netvrdim, ze anonym z uvodneho rpispevku niekomu z UPSVaR nedal cislo na autorku. Ale kontakt sa dohladat da, ak dotycny mobil pouziva.
@deti95060810 ked volas na policiu, hned ta oslovia priezviskom, vsetko vedia ake cislo vola. Takze nie je problem pre urady zistit si cokolvek. Nebudme naivni ze mame sukromie.
@babulkomale nie, nevolala som na políciu...
@kaktusik007 presne tak...
@kaktusik007 vôbec nie, ale je mi to v podstate jedno...
@deti95060810 sa robis alebo naozaj nechapes?
Kazdy urad si na teba bez problemov zisti cislo.
Cisla mobilov nie su tajne!
@babulkomale načo sa k tomu vyjadrovať...
@babulkomale
no to určite 🤣
na akej polícii ťa oslovia menom 🤦♀️
To, že pôjdeš na liečenie nemá nič spoločné s odobratím dieťaťa si tak isto rodič ako on, keď máš problémy liec sa a neboj sa
Tiez sa mi to nezda s tym odobratim, za liecenie z depresie sa nikomu deti neodoberaju.
@babulkomale tak toto sa mi nestalo. Volala som viackrat. A vzdy si ptali meno aj ked predtym im dcera dala moje cislo. - bola som svedok autonehody a hladali ma doma.
@mondolina na normalnej policii. Ked som volala z mobilu, tak sa spytali ze vy ste pani XY, ano? A ja ze ano. Tak mozno tam pracovala jasnovidka.
Neviem poradit...len ma velmi zaujima cisto zo zvedavosti. Co riesi taka socialka? Pises ze vsetko ale co to vsetko je?😊
Inak ak je to pravda a niekto sa ti "pomstil" takto primitivne tak dufam ze sa mu to vrati. Drzim palce pri patrani