prosím vás poradte mi ked som mala sud vzdala som sa odvolania lebo sudca bol zaujatý smial sa,chcem da na sud ten istý navrh na zrušenie stried.starostlivosti je to možné??nakolko je to nevyhnutné dakujem
@monika310 aky sud? ak v konani islo o starostlivost o dieta, tak ta sa da menit podla potreby..je jedno, ze si sa v jednom konani vzdala odvolania. ak podas navrh na zrusenie striedavky, ide o nove konanie, so vsetkym, co k tomu patri-podla potreby i s novym odvolanim 😉
s tou bezplatnou pravnou pomocou to nieje az take jednoduche, ako to vyzera..kedysi advokata ustanovoval sud, teraz to robi Centrum pravnej pomoci, ale muis splnat podmienky (hlavne neprekrocit urcitu vysku prijmu). ale pripadne treba skusit, za to nic nedas.
Nevedela som bývalý nedodržiava pokyny sudcu smial sa,qj kurátorkq...Som ai našla až dnes pravnika...S nim to pojde?
@monika310 prosím ťa pekne, prečo si sa vzdala odvolania ? :-O
Lebo sa sudca smial?
Vieš že môžeš podať námietku zaujatosti? Ako občan SR máš právo na nestranný súd ! Prosím ťa , ty si nemala právnika ?
Áno, samozrejme, že môžeš podať návrh na zrušenie SS, ak sa v tom nevieš orientovať a nemáš peniežky,máš nárok na bezplatného právnika,ktorého ti pridelia.
Veľa šťastia.