Návrh na rozvod

12. feb 2024

Ahojte.
Vedeli by ste mi prosím poradiť, či by sa dal vybaviť akoze návrh na rozvod.
Potrebujem len papier o návrhu.
Chcem to ako výstrahu. Momentálne sa rozvádzať nejdem, ale chcem aby manžel zistil že si z toho nerobím srandu a myslím to vážne.
Dá sa to vybaviť alebo to musí byt naozaj?
Snáď som sa dobre vyjadrila 🙂
Ďakujem

pribinak
12. feb 2024

Však si ho nápis, podaj a potom ho môžeš stiahnuť, ale poviem Ti, že za mna trápne.
Akurát ho uistis v tom, že tá netreba brat vážne a kecaš

autor
12. feb 2024

@pribinak Skúšam všetky možné veci, aby si manžel uvedomil, že nie všetko je samozrejme čo sa doma deje. Že keď mňa stratí nemá nič. Ani on mňa neberie vážne. Nedokáže normálne otvorene so mnou komunikovať tak ako inak mám ukázať že chcem aby o nás bojoval?

dajana19
12. feb 2024

Toto znie zufalo.... a zufalky maju muzi "najradsej"

pribinak
12. feb 2024

Ale pochop, ze keď potom zoberieš ten návrh spat, že klesnes ešte nižšie? Ja neviem, ale za mna je toto úplne trápne

Radšej si pohladaj psychoterapeutku a hľadaj reálne riešenia

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pribinak
12. feb 2024

Tak si ten návrh podaj, ale snáď to máš dobre premyslene, lebo možno naozaj nastane situácia, že nebude o teba bojovať

Nevymzavaj, potom sa ťažko diskutuje

autor
12. feb 2024

@pribinak a možno ho ani späť nevezmem, ak si neuvedomí čo stratí. Som pripravená na možnosť že mu to bude jedno. Ako všetko doteraz, ale to je na dlhšie rozprávanie.

autor
12. feb 2024

@pribinak Chcela som len upraviť komentár.

matkahelka
12. feb 2024

na vystrahu sa pobal a od muza odid. na par dni. na tyzden. na mesiac. zistis, ci o teba stoji, ci ta bude hladat, ci mu bude tvoja nepritomnost ukradnuta. zistis to velmi rychlo aj bez fejkovej ziadosti o rozvod.

autor
12. feb 2024

@matkahelka budem mu chýbať lebo kto by sa staral o domácnosť, jeho, kto by mu varit

matkahelka
12. feb 2024

a mozno nie. mozno by to vsetko zvladol sam, keby musel. a mozno nezvladol a ty by si povedala, ze sa kvoli tomu, ze doma robis sluzticku vracat nebudes, kym sa on nezmeni

thoughtfulweirdo
12. feb 2024

A rátaš aj s možnosťou, že bude s rozvodom hneď súhlasiť?

gleep1
12. feb 2024

Kto by mu varil 😂 hadam je to velky chlapec, neboj nezomrie od hladu

mandarinka555
12. feb 2024

Myslím, že si nie si istá v tom, že nevie o čo prišiel a nevie, na čom je---

mandarinka555
12. feb 2024

To si len ty myslíš...chýbala by som mu.. Nechýbala veru...len si ho idealizuješ....choré toto...

fido69
12. feb 2024

Rozmýšľaj hlavou a nezahrávaj sa s ľudskými citmi. Si pripravená na možnosť, že to manžel akceptuje alebo dokonca uvíta? Sú veci, ktoré nevrátiš späť... 🤔

sardinka32
13. feb 2024

Raz to možno zaberie...ale čo ak len dočasu kvôli hroziacemu rozvodu. Papier stiahneš a keď sa to po čase vráti do starých koľají, druhýkrát spravíš čo?...teda ak sa ozaj nechceš rozviesť. Chápem, že si možno zúfalá a nevieš s ním pohnúť, ale môže sa pokojne stať to, že ten rozvod bude aj na prvýkrát. Neviem, no...porozmýšľaj nad niečím iným radšej. Jedna známa sa takto zvykla vyhrážať mužovi, že sa rozvedie...a hádaj čo...on nakoniec vyrukoval s rozvodom a ona ho ešte prosila, aby ostal.

marca12
13. feb 2024

Ak len o toto mas starost,tak sa ozaj nemusis obavat. Prezije aj bez teba. Vo vztahu su ovela dolezitejsie veci a nie to,ci sa zena vie postarat o domacnost a navarit.

sante81
13. feb 2024

Nebudeš mu chýbať ty, ale tá handra a slúžka, čo si ochotná mu robiť

autor
13. feb 2024

@thoughtfulweirdo áno rátam s tým že bude súhlasiť, úprimne bola by to tá ľahšia časť.

autor
13. feb 2024

@gleep1 zomrel ver že áno 🙂

natalienka12
13. feb 2024

Autorka, ak jedine, preco mu budes chybat je to, ze mu nebude mat kto varit a upratovat, tak je to smutne. Ver, ze chlap by sa zariadil bez teba, upratat mu pride raz za 2 tyzdne nejake pomocnica a navari si sam. Ak nic ine nemas, co ho k tebe taha (myslim city), mas smolu dievca.

autor
13. feb 2024

@sardinka32 veľmi rada by som uvítala niečo iné, on sa rozprávať normálne ako chlap nechce, ísť k niekomu to vôbec lebo on si myslí že je všetko dokonale, ja len prikývne a všetci v poriadku, ak sa spiecim tak najlepšia obrana je útok.... Takže je mi jasné aj keby súhlasil že to chce podám ho, obaja by sme si vydýchli

autor
13. feb 2024

@natalienka12 to že mi neskytuje oporu, neváži si ma, je mu prednesie auto ako ja, nepodporuje má, nič... Je toto normálne?

princezna_bosorka
13. feb 2024

otvoreny rozhovor, jasne povedane, co ti vadi a kolko ma casu na riesenie

autor
13. feb 2024

@princezna_bosorka on sa nevie otvorené rozprávať, on sa mi nevie otvoriť, povedat ako to má on, čo si myslí...už som to skúšala x-krát

micusa2222
13. feb 2024

bojovať o niekoho, kto si to nezaslúži, je fakt blbé a trápne divadlo....prepáč...

ibatanecnica
13. feb 2024

tak buď sa chceš rozviesť alebo nie? Na čo je dobré toto divadlo? Ty si myslíš, že sa zmení? Nebuď naivná. Ak návrh podáš, môže s ním aj súhlasiť, aby si nebola prekvapená. Máš plán aj čo v tomto prípade?

milanm12
13. feb 2024

Chudák manžel . Radšej ho podaj a rozvedte sa bude mať od teba aspoň pokoj.

natalienka12
13. feb 2024

@ibatanecnica Ak ho vezme spat skor, ako bude doruceny druhej strane, suhlas druheho manzela so spatvzatim sa nevyzaduje. Tolko zakony. No moze ho to nastvat a on na oplatku poda svoj navrh.