Náš právnik nás podviedol

kubo3111
27. júl 2015

Ja si myslím že keď si zaplatíte právnika aby jednal vo vašom mene a vo váš prospech, nemal by dať vedieť že sme súd vyhrali a peniaze čo paria nám má na svojom učte cca 3 a pol roka ?A my sa to musíme od cudzích dozvedieť.Som rozčúlená a chcem mu dať príučku !!!!a mám nárok na úroky z omeškania .??Doteraz nám tie peniaze nepreviedol stále sa trápne vyhovára -dovolenka ,choroba ::::::.......Ja som sklamaná že aj právnik čo dostane zaplatené chce ešte aj klamať a podvádzať,ževraj nevedel že peniaze mu už dávno prišli na účet .A ako je možné že nám zo súdu nič neprišlo ?Mohol zneužiť plnú moc ktorú mu mm podpísal kôli exekúcii na tú poisťovňu s ktorou sme vyhrali spor.Poradte ,ĎAKUJEM

taami
27. júl 2015

Najprv sa informuj na sude podla cisla konania, a potom kontaktuj advokátsku komoru.

kubo3111
autor
27. júl 2015

No tam to bolo ukončené a nám mali byť vyplatené náklady pr.zástupca ,trovy kon, a poplatky ale on ten náš právnik si to dal poslať na svoj účet a dal sa na dôchodok :Hnusné !!!ja nechápem kde to žijem 😖 zasa sa ťahať po súdoch ?

kubo3111
autor
27. júl 2015

je to asi 1000eur.ale aj tak ,kto mi ich dá bezuročne ako si ich on privlastnil skoro na 4 roky .Mám právo chcieť aj úrok od neho ?on by nás neinformoval asi až do smrti !

dominika6
27. júl 2015

@kubo3111
treba o svoje peniaze bojovať..žiadna dovolenka,choroba..ísť za ním a neodísť,pokiaľ na stôl nepoloží peniaze,inak pohroziť žalobou, a odobratím jeho licencie ..a nečakať..konať rýchlo..

kubo3111
autor
27. júl 2015

@dominik6 zatajuje sa .A ešte k tomu sa dal na dôchodok .Tak akože behá po svete a jeho zamestnanci iba krčia plecami a nemôžu pre nás nič urobiť -hnus .

dominika6
27. júl 2015

@kubo3111
neverím že behá po svete,zisti kde býva a ísť za ním domov..

nyusika
27. júl 2015

a to ste sa tri a pol roka nezaujimali o konanie ??
ked pises, ze NEDAL NAM VEDIET

kubo3111
autor
27. júl 2015

sme čakali na papiere zo súdu ,rozhodnutie ,ale hlavne mali sme právneho zástupcu .Ale potom sme začali riešiť .A náš právnik podvodník a klamár -chamtivý ako prasa :( stále nemal čas hľadať číslo spisu .Chceme ho žalovať za nezákonné obohacovanie ,ale on to hádže na zamestnancov ,že nevedel že už mu prišli peniaze .Ja nechápem prečo jemu na účet a nie nám ?a prečo robí také obšt.aby nám ich previedol .Veď to je podvod čo urobil ?! a robí 😠 máme šancu to vyhrať na súde ?Toto som chcela vedieť hlavne .
@nyusika

seahorse27
27. júl 2015

To ste zo sudu nedostali ziadne vyrozumenie, rozhodnutie, ze ste to vyhrali a peniaze Vam boli vratene na jeho ucet? :O

kubo3111
autor
27. júl 2015

nie
@seahorse27 nie celé to je nejaké divné ? Stále sme čakali veď aj nám malo niečo prísť ,nie len jemu ? AJ to behanie za ním ,keď sa zatajoval stálo čas a peniaze .
@seahorse27

seahorse27
27. júl 2015

@kubo3111 No je to divne teda...asi by som sa obratila na sud, aby vam to rozhodnutie dali, lebo takto sa nemate ani cim ohanat, ak by ste tie peniaze aj chceli od neho sudne vymahat...

kubo3111
autor
27. júl 2015

My ho máme len tie peniaze nie :( jeho inšpicient nám ho dal a tam bolo jasne nap.že peniaze boli vyplatené .
@seahorse27
@seahorse27

sandramato
28. júl 2015

Ja,keď som sa rozvádzala tiež prišli doklady len právničke a mne nič...ona tiež samozrejme mala čas lenže som jej nonstop vyvolávala prečo mi nič neprišlo a potom, že jááj vám to neposlali?tak ja vám to teda pošlem