Ahojte potrebovala by som poradiť. Požiadala som si o náhradné výživné všetky papiere mám okrem papiera od exekútora, či dačo vymohol od bývalého. Volala som exekútorovi ktorý to ma na starosti, no povedal že on s tým nemá nič spoločné a arogantne mi položil telefón. Kde si to môžem zistiť, či sa dačo vymohlo? Ďakujem.
@janka11.3 volala som mu a vravel že on nie je súdny exekútor, hlavne že všade je jeho meno a napísané súdny exekútor. Na úrade som bola minulú stredu a vraveli že si to mám zaobstarať sama. Len teraz neviem ako, keď tento exekútor je "mimo". Vedeli by mi to povedať na súde? Lebo keď som s ním volala prvý krát, tak mi dal číslo na súd a tam mi povedali čo som chcela vedieť.
@lienka1996 ak chceš pošli mi do správy meno exekútora. Je to exekútor u ktorého si podávala návrh alebo u ktorého sa vymáha exekúcia - to je rozdiel.
Na súde nebudú vedieť koľko a či dačo vymohol od bývalého.
@janka11.3 napísala som správu
@lienka1996
Veď keby niečo exe vymohol tak ti prídu na účet, či?
@mondolina áno prídu, len ja potrebujem papier, aby som si vybavila náhradné výživné. Ale aj keby mi prišli na účet peniaze, tak by mi mal prísť aj papier domov.
@lienka1996
Mne zatiaľ len pípajú platby od exe. Len na začiatku mi prišiel papier o začatí exe.
Potvrdenie na náhradné výživné ti musí dať exekútor, tak len mu volaj. Príp. skús či by si to z úradu nemohli sami vyžiadať.
@lienka1996