Náhradné výživné a spolupráca s políciou

lucinda1711
28. máj 2013

Chcela by som sa opytat ci mi neviete poradit ci urad na nahradne vyzivne spolupracuje s policiou.pretoze pred rokom som poziadala o nahradne vyzivne ktore mi bolo vyplacane,potom som sa na to vykaslala ale teraz som podala zase,len oni chcu odo mna ze ci mi za to obdobie 6 mesiacov byvali dal neake vyzivne.ale ja som teraz podala aj na policiu a byvali mi zaplatil v tom obdobi narazovo 500 euro a policajtka mi to rozpisala na tie mesiace co mam teraz na urad doniest potvrdenie,ale mne za tie mesiace nevyplatil nic,a este budem musiet uradu vracat peniaze ked byvali je dlzny malemu 500 euro.

lucinda1711
autor
28. máj 2013

neni dlzny 500 euro,som sa pomylila je dlzny 2500 euro

andy09
28. máj 2013

@lucinda1711 nespolupracuje urad s policiou, ja som nosila len potvrdenie od exekutorky , lebo ked som chcela mať náhradné výživné musela som ho dať na exekuciu a odtial som nosila každeho pol roka doklad že od neho nič nevymohli. No mne je môj ex dlžný na slovenské koruny 250 000 sk na výživnom. Náhradné výživné už nemám lebo začal robiť a exekutor mu stahuje 2/3 z platu,ale to sa mu stále točí dokola a neubuda mu nič len pribúda. Inak to by Ti tá policajtka nemala rozpisovať na mesiace kedy Ti o vlastne ani nedal, dal Ti to jednorazovo.

lucinda1711
autor
28. máj 2013

no rozpisala to na mesiace, ale vlastne mi to nedal za to obdobie co som poberala nahradne vyzivne dal mi to az o tri mesiace potom a policajtka to rozpisala na m,esiace spatne,takze akoze by som to mala vracat na urad.len sa bojim ked to zatajim ze urad na to pride,kedze na policii je zaznam,a popritom nedlzim nic uradu.ja som tiez nosila iba od exekutora ale cert nikdy nevie

13ada83
Autor odpoveď zmazal
Zobraz