Náhradné výživné

cupacups
8. nov 2016

ahojte.prosím vás viete mi tu niekto poradiť ako sa dostanem k náhradnému vyživnemu? či sa to vlastne aj oplatí riešiť alebo to mam nechať iba na políciu a exekúciu?ako to vlastne riešiť keď to už 4 mesiace stoji a nikto s tým nič nerobí polícia mi povedala že ho nevedia nájsť že sa mi ozvu dodnes sa mi nikto neozval na exekúcii som bola nedávno lebo na sociálke mi povedali že musím počkať tri mesiace potom mam isť na exekúciu prídem na exekúciu tam mi povedia že prečo som to nepodala hneď že oni sa mi ozvu keď budu mat čas že musím čakať ďalšie tri mesiace. ja mám s toho už uplny guláš všade povedia niečo iné iba musím čakať to je koľko mesiacov pýtam sa že z čoho mam žiť keď mi chodí iba materská všade myknú plecom bohužiaľ musíte čakať a ono to stále stoji nikto s tým nič nerobí všade máju čas nikoho nezaujíma s coho mam toho pol roka žiť :(

veronika295
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
matejko19
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kvetulienka253
9. nov 2016

@matejko19 ach, maďarčina moja rodná😂😂😂😂😂😂 že ti nie je hanba toto napisat, a ešte takým štýlom
@admin

emily76
9. nov 2016

@kvetulienka253 toto je klasicky spam, prelozeny automatom, alebo nie??

mirica
9. nov 2016

@veronika295 ....opačne...žiadosť o exekúciu možno podať už po prvej neuhradenej čiastke.....tresné po 3

veronika295
Odpoveď bola odstránená
Zobraz