Baby chcem sa opitat niečo začala som si po 12 rokou písať so sestrou má 2 deti jedno nevidela od narodenia písala mi na mesengri že vraj jej bývali čo má snim prvé dieťa tak toho chalana otec že si vybavil náhradné výživné a dal na nu trestné oznámenie ale že bol kvôli tomu súd či čo a že bola na polícii a že policajtom povedala že nič na malého nedlzi lebo že si dal náhradné výživné keď som jej písala že či platila tak mi napísala že nemala s čoho platiť že jej to dlho trvalo kým sa postavila na nohy a do toho taká veta že ostala tehotná s ďalším baby nebude si to stáť od nej pitat je mi to nejake zvláštne to to
Inak takéto ženy by mal štát povinne sterilizovať. Jedno dieťa nevidela od narodenia, neplatí na neho. Ale urobí si ďalšie. Výživné na prvé neplatí, lebo nemá peniaze. Na toto druhé dieťa už peniaze bude mať? Jediné, čo jej v tele slúži je asi rozkrok.
@patricia0000 precitaj si na nete, co je "nahradne vyzivne". Jasne, ze to musi ona splatit. Co si myslela???? Ze nebude platit na dieta a nic sa nestane??
Takže je zrejmé, že ty si tá žena, ktorá neplatí výživné. Pretože najprv to bola kamoška. Teraz je to sestra s ktorou si si začala po dlhšej dobe písať. Áno, musíš to vrátiť a áno, pôjdeš za to do basy, ak to štátu nevrátiš a nebude výživné platiť. Neplatenie výživného je totiž porušenie zákona. Dieťa, ktoré teraz čakáš, daj na adopciu. Je veľa rodín, ktoré nemôžu mať deti a tvoje dieťa na rozdiel od teba vychovajú s láskou a finančne ho zabezpečia. A daj sa sterilizovať, nech nemáš ďalšie, keď ani na to prvé nie si schopná platiť výživné.
@melanta nie to nie som ja ja som som so 7 súrodencou nie som to ja
@melanta škoda že sa to nedá s mesengra poslať ale nie to ja nie som ja ja mám aj bratou aj sestri nie som jedináčik stouto sestrou som nebola dlho v kontakte lebo som sa podľa nej do nej starala
@veronikaszabova ja som jej dala len tak tú tému nahodila lebo som vedela že má ešte syna marcusa teraz má Damiana len to že vraj není tohto čo má teraz bože aká hanba opitala som sa že či na marcusa podieľa že či sa snim stretáva a povedala mi že nie nič o nom nevie že jej zakazujú tvrdila som že to bude musieť potom vrátiť štátu že si to bude od nej vymáhať ale ona si tvrdí svoje že nič nedlzi
@melanta prečo by mala dať na adopciu to akože nemozem mať súrodencou alebo čo nemôžem zato že sú nemehla a nerozmýšľajú len som chcela vedieť ako to je lebo sa dohadoval že nič nedlzi
@patricia0000 a načo o nejakej kamoške zakladáš už ďalšiu tému? Myslíš, že teraz dostaneš iné odpovede? Môžeš sa to opýtať aj 100 krát, odpoveď bude stále rovnaká. Kamoške si svoje povedala, tak viac nerieš, nestaraj sa do nej.
@patricia0000 nie, taká žena, ktorá neplatí na jedno dieťa nemá čo mať ďalšie dieťa. Ak nemá na to, aby tomu prvému platila výživné, tak na toto druhé dieťa mať peniaze bude? Poviem to hnusne, ale pravdivo. Socky by deti mať nemali.
@melanta ja chvalabohu nemám také problémi ako oni kamarátka stále čaká na papier a je to jej problém čo si navarila nech si to aj zje
@patricia0000 posli ju na socialne oddelenie na mestsky urad alebo na upvsar tam jej povedia kompetentni. Ked ona vie najlepsie, tak naco to za nu riesis?
@melanta a ja som jej tvrdila že si to bude pitat štát a dohadovala sa že nie že nič nedlzi preto som sem písala že či sa mýlim alebo nie
@0silvia0 nie ja neriešim len som si chcela potvrdiť to že som jej písala pravdu že si to bude pitat štát keď bola taká mudra
@patricia0000 neviem čo je pitat
@maranco
Pitat od sestry za to náhradné výživné keď si nedáva pozor len nohy rozťahuje čo uz
Pred určením náhradného výživného sa určuje normálne výživné, ktoré musí rodič platiť. Keď neplatí starajúci sa rodič si vybaví náhradné výživné od štátu a od toho neplatiaceho rodiča to budú vymáhať. Môžu to byť aj roky a ako bonus úroky. Tak nech pekne neplatí ďalej, pôjde do basy a už sa nebude môcť množiť.
@patricia0000 slovo Pitat nepoznám, iba slovo Pýtať.
Keď píšeš chybné slová tak ti mobil ponúkne správne slovo, alebo zvýrazní to čo je nesprávne. Pred odoslaním príspevku si ho riadne prezri a skontroluj či tam nie sú také slová a preklepy.
@januska12323 no tak ta si pekne zavarila Marcus by mal mať 8-9 rokou ten jej syn a nedala ani cent ale neľutujem ju a ani nebudem
@patricia0000 Tak kamaratka ci sestra?
Prosim ta, ty nemas skoncenu ani zakladnu skolu? Aspon prvy stupen?
@abbey1 podla gramatiky....pochybujem.
@abbey1 mám ukončenú a nemusíte urážať poznám ľudí ktorý robia tiež a neurazam
@patricia0000 Cim som ta urazila? Len skutocne je tvoj pisomny prejav hrozny. Vsetko sa to uci este na prvom stupni ZS. Preto ta moja otazka.
Cely zivot pracujem s detmi. A I deti s roznymi dys robia perfektny pokrok a pri troske snahy nikto nespozna ich hendikep.
@patricia0000 princíp náhradného výživného nie je v tom, že štát bude platiť výživné za rodiča.....princíp je v tom, že síce ak neplatí rodič výživné tak štát ho uhradí za neho, ale následne ho bude vymáhať od rodiča.....je to hlavne o tom aby dieťa malo za čo jesť aj počas doby keď rodič na neho neplatí....
@patricia0000 už si prosím nerob ďalšie deti
Bude si to štát od nej pýtať a aj za to môže ísť do basy, pretože za neplatenie výživného sa chodí aj do basy.