Náhradné stretnutie

cehavuk
22. mar 2024

Ahojte. Prosím vás, mame súdom určené stretávanie. Ide však o to, že syn 4 ročný plače, odmieta byt s otcom, cgce odísť od neho, nechce byť pri nom. Odchádza do inej miestnosti pripadne chce ísť zúfalo preč z domu. Stretnutie trvá namiesto 3 určených hodín niekedy cca 20 minút. Otec žiada náhradné stretnutie. Ma naň právny nárok? Ďakujem

pe_mi
22. mar 2024

@cehavuk bože môj,tieto príbehy mi trhajú ❤️, ako tie deti trpia

dadka1997
23. mar 2024

@pe_mi ono mozno je pravda, že deti trpia, ale prečo to nemôže byt inak? Prečo, aj keď matka povie, že dieta nechce byť s otcom musí?

@cehavuk o čo žiadá? Píšeš ze stretnutia miesto 3h trvaju 20 minut, ak odide otec dobrovolne po tych 20 minutach, tak nemá narok na žiadne nahrady ..

egonsk
23. mar 2024

@cehavuk pokial otec dieta nebil a nebol horsi ako gestapak aj na teba, tak ako si k nemu ziskalo taky odpor? Deti v takom veku sa neboja este ani bubulaka natolko, aby sa chovali tak, ako opisujes. Otec ma pravo sa podielat na vychove dietata a teda sa s nim aj stretavat na dohodnuty cas, pokial toto pravo nema sudom obmedzene.

zabka79
26. mar 2024

@cehavuk to je priserne tento system. Dieta place a otec trva na svojom, chvala bohu ze sa riesia 3 hodiny a nie 3 dni. Toto by mal sud zohladnovat ako dieta trpi.

cehavuk
autor
29. mar 2024

@zabka79 je to hrozne. Ale všade dookola počúvam ze otec ma pravo akýkoľvek je, akokoľvek dieťa trpí, plače, je to otec. Nikto nehladi na dieťa, len otec a otec

maranco
29. mar 2024

@cehavuk čo robíš pre to, aby dieťa chcelo byť pri otcovi?