Nahneval sa na vás bývalý partner, keď ste si podali o zvýšenie výživného?

21. nov 2022

Nahneval sa na vas byvaly partner ked ste si.podali o zvysenie vyzivneho?

sissy27
21. nov 2022

Hej ale to je jeho problém, nie môj 🤷‍♀️

timing
21. nov 2022

Vzdy ocakavaj horsie/ zlu reakciu, potom nebudeš zaskočena.

tosomja
21. nov 2022

Nemusela som podávať, platí aj nad rámec, ale len nevyhnutné. Ako škola, krúžky, strava. Topánky na zimu. Bundu atď. Dáva jej vreckové a dobíja kredit na striedačku so mnou, samozrejme.

autor
22. nov 2022

@tosomja No tento skoro nic..

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
22. nov 2022

@elizabet173 ano jeho to nezaujima navyse ked pridu neocakavane vydavky ako choroba a podobne nepodiela sa na nicom

sense
22. nov 2022

Áno môj nie... Ale ja mam radšej pokoj a za to malo na viac kí to nestojí. Ale keby som na tesno s peniazmi tak ti urobím bez ohľadu na to ci sa nahnevá alebo nie. Ale v momentálnej situácii je mi kľud presnejší a ze si brava dcéru tak ako ma, lebo to by mi urobilo väčší škrt cez rozpočet.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
22. nov 2022

@zoro9836 samozrejme,ze som sa pytala...odmieta komunikovat

ariesi
22. nov 2022

Jaaj, čo som si vypočula, aká som a neviem co ešte. Nuž, rozhodne súd.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
melanta
22. nov 2022

Potrebuješ vyššie výživné, pretože sa navýšili náklady na dieťa. Už minimálne kvôli tomu, ako je všetko drahšie sa ti náklady na všetko a teda aj na dieťa navýšili. Takže nerieš, či bude alebo nebude nahnevaný.

arasidka123
22. nov 2022

😂 mne zahlási že on nemá sám pre seba a mne ms stačiť to výživné čo mám..

misulienkamisa
22. nov 2022

Ono to zväčša tak býva, že sa im to moc nepáči, ale zas vieš, ak máš a to oprávnený nárok, tak to, že sa mu to nepáči je koniec koncov len jeho problém

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
22. nov 2022

@elizabet173 on si ten prijem aj zvysil,lebo robi v Nemecku a vyzivne smiesnych 60 e

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
22. nov 2022

@elizabet173 nechcela som s nim ist do konfliktu,je to zlozity clovek,bala som sa,ale bohuzial momentalne som nutena