Nahneval sa na vas byvaly partner ked ste si.podali o zvysenie vyzivneho?
Vzdy ocakavaj horsie/ zlu reakciu, potom nebudeš zaskočena.
Nemusela som podávať, platí aj nad rámec, ale len nevyhnutné. Ako škola, krúžky, strava. Topánky na zimu. Bundu atď. Dáva jej vreckové a dobíja kredit na striedačku so mnou, samozrejme.
@tosomja No tento skoro nic..
@elizabet173 ano jeho to nezaujima navyse ked pridu neocakavane vydavky ako choroba a podobne nepodiela sa na nicom
Áno môj nie... Ale ja mam radšej pokoj a za to malo na viac kí to nestojí. Ale keby som na tesno s peniazmi tak ti urobím bez ohľadu na to ci sa nahnevá alebo nie. Ale v momentálnej situácii je mi kľud presnejší a ze si brava dcéru tak ako ma, lebo to by mi urobilo väčší škrt cez rozpočet.
@zoro9836 samozrejme,ze som sa pytala...odmieta komunikovat
Jaaj, čo som si vypočula, aká som a neviem co ešte. Nuž, rozhodne súd.
Potrebuješ vyššie výživné, pretože sa navýšili náklady na dieťa. Už minimálne kvôli tomu, ako je všetko drahšie sa ti náklady na všetko a teda aj na dieťa navýšili. Takže nerieš, či bude alebo nebude nahnevaný.
😂 mne zahlási že on nemá sám pre seba a mne ms stačiť to výživné čo mám..
Ono to zväčša tak býva, že sa im to moc nepáči, ale zas vieš, ak máš a to oprávnený nárok, tak to, že sa mu to nepáči je koniec koncov len jeho problém
@elizabet173 on si ten prijem aj zvysil,lebo robi v Nemecku a vyzivne smiesnych 60 e
@elizabet173 nechcela som s nim ist do konfliktu,je to zlozity clovek,bala som sa,ale bohuzial momentalne som nutena
Hej ale to je jeho problém, nie môj 🤷♀️