Môžu mi zobrat dieťa ak ma vsetko je dobre zabezbecene atd?
Minule som bola v meste a trosku som si vypila (pivo) a nejaky idiot namna zavolal ? ..:/ naozaj sa bojim pretoze milujem svoje deti, stale je o nich postarane atd.. ako sa hovori aj matka niekedy si chce trosku sem tam vyhodit z kopytka.. ale zjavne to bola chyba ..
dieťa bolo s dozorom predpokladám - teda áno, aj matka si môže sem tam vyhodiť z kopýtka ...
Asi to nebolo iba kvôli pivu a určite to nebolo cudzí človek.
A áno,kvôli alkoholu môžu zobrať deti.
@biba_18 toto je veľmi diskutabilné čo si napísala, lebo pre niekoho je sem-tam raz za týždeň a pre niekoho raz za pol roka
A keď dieťa vidí matku sem - tam (raz za týždeň) spitu pod obraz tak to je problém
Lebo nechce sa mi veriť že by niekto volal socialku pre 1 pivo raz za uhorský rok
zodpovedná "matka" nemá čo chlastať a vyhadzovať si z kopýtka...
“zodpovedná "matka" nemá čo chlastať a vyhadzovať si z kopýtka...”
Ta-daaaaaa!! Minule tu pani pisala, ze jej muz sa spil tak ze lezal niekde a grcal a zaspal nad misou. Zeny ho tu obranovali, ze mal asi stres…no a tu mame priklad opacny. Nepozname detaily a akosi sa zmenil uhol pohladu…. 🙂 zena nesmie, muz ma stres, treba ho nehat. 🙈
@pribinak tak ver- vo vojne o dieta su rodicia schopny zavolat na socialku aj s vymyslenym dovodom npr- ze je dieta zanedbane / spinave - a to prave vtedy ked idete z ihriska.
Hm, asi to nebolo jedno pivo. Dúfam, že ťa deti nevidia vyhodenú z kopýtka a sú s niekým, kto je zodpovedný, kým sa bavíš. Inak je opitá "matka" pre mňa ešte väčšia hrôza, ako opitý otec, našťastie moja mama nepila a ani si nevyhadzovala z kopýtka. Môj otec pil, zničil mi tým spomienky na detstvo.
@zuzinka888 autorka neposkytla žiadne ďalšie info
K tomu čo píšeš, žiadna pricetna kurátorka toto rieist nebude
Nebol to nejaký idiot ale niekto kto vedel, že práve piješ a máš v starostlivosti deti.
Tak neviem no, ja cez leto chodim na pivo aj s detmi, jedno male, a este na mna socialku nevolali. Malo informacii.
Ak si si vyhodila z kopytka aj spolu s dietatom a nie prvykrat,tak sa necuduj. Keby si mala svedomie ciste,tak nepolozis tuto otazku.
Ako to naozaj bolo? Ak vieš, že niekto striehne na tvoju chybu, načo pokúšaš...
@micusa2222 to fakt? A co moze a nemoze robit zodpovedny “otec”? Pouc nas, lebo nam unika pointa tvojho prispevku
Kvôli tomu čo si napísala ti nikto deti nevezme. Fakt nie...
Zodpovedná matka si môže vyhodit raz začas “z kopýtka “, pokial je o dieťa náležite postarané . Ak chodíš s deckom do krčmy a hadzes do seba jedno cez druhé , tak to pruser je. A veľký.
Áno, môžu, dokonca nemusíš ani piť, môžeš žiť slušný život, mať bývanie, prácu, všetko. A deti súd priklepne otcovi. Mali sme taký prípad.
S alkoholom veľmi opatrne.
@basulaak ked muž chlastá, je to hrozné,,keď žena, ešte horšie...
Za trochu piva by na teba nikto sociálku nevolal. Asi to nebolo trochu, že ?