Mam partnera s ktorym mam syna, zijeme spolu v jeho sluzobnom byte (statna sprava), maly ma priezvisko po nom. Chcem sa opytat, co sa stane s malym, ak by som od neho chcela odist, no aj so synom. Ja som momentalne na materskej dovolenke. Predtym vedena na urade prace, cize nezamestnana. Partner sa stale ohana tym, ze mne by ho nedali, lebo nemam vlastne byvanie (no, ani on!, kedze byt je sluzobny) a ani pracu. Neviete mi poradit? dakujem
Pokiaľ nepiješ - teda nie si alkoholička tak o neho isto neprídeš, neboj sa.
A od toho človeka čo najskôr odíď. To nie je láska čo Ti tu predvádza...
Tak ako Ti radia v prvom príspevku.
Pozor: Keďže toto je Otázka, každý môže odpovedať iba raz. Kludne moja mozes odist , ja som odisla od byvaleho z jedneho dna na druhy ,,,dala som ziadost na sud o vyzivne a upravenie styku vyhradne len do mojej strarostlivosti a plus o zmenu priezviska ,,,,co nasledovalo dalej ? ,,,nuz mala som sud ,,vyhoveli mi vo vsetkom az na zmenu priezviska , ale ked mala podrastla a zacala navstevovat skolku opat som to dala na sud a vyhoveli mi aj v tom ,,,,neboj sa muza ,,,nemas sa coho 😉
Ja mám toho najlepšie manžela na svete. Ale mala som otca kreténa, od ktorého ma práve manžel vyslobodil.... Neviem vám poradiť, len Vám želám šťastie v živote a odvahu!!!! Dúfam, že sa na Vás šťastie usmeje a nebudete sa viac trápiť.
nevezmu ti ho. ako uvadzal iny prispevok, pokial sa onho dobre staras, nie si alkoholicka alebo tulava bezdomovkyna, nema sancu ti on syna vziat. sudy u nas vzdy pridelia dieta matke, pokial sa ona on vie postarat. samozrejme, vynimkou by bolo, keby si on nasiel "svedkov", ktori by v jeho prospech vypovedali nepravdu, teda, ze napriklad pijes, flakas sa apod. a ze ty by si nemala ziadnych svedkov, ale vtedy este stale by to bolo zrejme aj pod dohladom socialnych uradov a tie by zistili, ze to tak nie je, takze neboj, nevezmu ti ho. teda ak fakt nie si alkoholicka alebo total bezdomovkyna 😀 😀 😀 😉
ahoj pokial si nenidrogova tak sa nemusis bat tvoj priatel sa len preto vyhraza lebo vie ze si na pochybach daj mu najavo ze sa ho nebojis ale ani sudou bdrzim ti palce
ak si na MD, tak to znamená, že syn je ešte maličký. je veľmi pravdepodobné, že ak by ste sa išli súdiť, nechajú ho tebe... naskýta sa mi otázka (keď muž pracuje) tak ako by sa o neho staral keby ho chcel do starostlivosti? inak mu nie je dobné v styku s dieťaťom brániť (napísala si príliš málo na to aby bolo jasné aké konflikty máte) je to jeho otec nech je akýkoľvek.
byvanie a praca nie je vsetko na co sud pozera,,vlastne je to skoro nic,,dolezite je ci sa o maleho staras, v podstate taketo vyhrazky sa uz daju klasifikovat ako psychicke tyranie,,,a od takeho partnera cim skor prec,,,ak vam to skutocne neklape a ty si rozhodnuta ze chces odist tak vezmi maleho a chod,,,a ihned podaj ziadost o zverenie do opatery,,vlastne to mozes urobit aj skor ako odides,,pokial nemas kam ist,,alebo mas ale obavas sa ze partner bude robit problemy ihned vyhladaj centrum pomoci matkam v nudzi, tam ti hned pomozu a je to rychle,,pomozu aj s ubytovanim,,,aj s pravnymi vecami,,,a pokial je potreba tak aj financne,,za par dni by si mala vsetko ok a moznost zacat novy zivot,,nie je to ziadna hanba,,a lepsie ako sa par rokov vlacit po sudoch koli niejakemu kretenovi