Môže súd nariadiť pri rozvode krvné testy na zistenie prítomnosti drog v krvi?

maminka11_11
26. dec 2021

Moze sud nariadit pri rozvode krvne testy na zistenie pritomnosti drog v krvi?

On si nechce priznat ze ma problem s drogami, takze bude tvrdit ze si nic nedava ale je nonstop sfetovany

ide o dieta o ktore sa bojim, kedze tak chodi aj na aute, rozprava nan s tym sfetovanym chemickym dychom a samozrejme na dojazde agresivny a nevnima a nevie sa vtedy vobec ovladat

Ked mu zoberu krv tak zistia ze berie drogy?

natalis1998
26. dec 2021

@maminka11_11 neviem presne aké drogy užíva, ale v krvi sa zdržiavajú najmenej, niekedy len pár dni. Takze stačí že pred súdom by 1-2 týždne nič neužívam a z krvi mu to nezistia tak ľahko.

soldi
26. dec 2021

@maminka11_11 som v rovnakej situacii. Nezmozes na svk nic.
Dokladala som na sud jeho sms, kde mi pise, ze fetuje kvoli mne. Sud si vyziadal vypoved psychologicky ktora potvrdila, ze sa jej priznal k uzivaniu pervitinu.
Test z mocu a krvi negativny - vedel o tom vopred, proste si par dni predtym nedal.
Ziadala som o test na drogy z vlasov - kedze to sa oklamat neda a ukazuje uzivanie drog niekolko mesiacov dozadu, sudkyna to zamietla.

lauristrk
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
soldi
26. dec 2021

@lauristrk ani fetovanie ani agresivitu len tak lahko nedokazes. A ak aj ano, je Ti to na svk nic platne.
My mame 4 male deti, policajti ho boli niekolkokrat riesit, deti samotne ho vnimaju ako nebezpecneho a hnevliveho a sudkyna zvazovala striedavu starostlivost.
Nakoniec vsak nariadila psychologicke posudky na celu rodinu a z nich vyslo nastastie, ze muz by mal s detmi travit minimum casu.

panda21
26. dec 2021

@soldi och, vážne to nakoniec takto dobre dopadlo? Tak to som si vydýchla, že mu tá striedavka neprešla 🙏 sledujem tvoj príbeh od začiatku a celý čas som trpla s tebou. Gratulujem aspoň k takejto menšej výhre 🍀💪

soldi
26. dec 2021

@panda21 ano. Aj mne odlahlo ze mu striedavka nepresla. Znalkyna ho uplne zotrela. Dost dlho to predychaval, on ozaj veril, ze deti daju jemu.

nikha2809
26. dec 2021

Na môjho ex sa sudca len pozrel a chvalabohu nebolo treba nič dokazovať.este mu povedal na súde že nepotrebuje aby mu dáky kreten trepal sprostosti.ale mal prúser za drogy v čase nášho súdu sudca to tam všetko mal krátko na to išiel sediet

whatever1
26. dec 2021

@maminka11_11 Nemozes ho anonymne nahlásiť, keď pôjde autom pod vplyvom?

pribinak
26. dec 2021

@maminka11_11 neskusila si ho hlásiť polícii že ide nafetovany v aute

soldi
26. dec 2021

@pribinak
@whatever1 ja som toto skusala. Len moj bohuzial chodil kratke trasy a policia nefunguje tak, ze zavolas a oni hned utekaju zastavovat auto. Pokial ide podla predpisov, tak len tak nezastavia a nebudu kontrolovat hocikoho.