Moze sud nariadit pri rozvode krvne testy na zistenie pritomnosti drog v krvi?
On si nechce priznat ze ma problem s drogami, takze bude tvrdit ze si nic nedava ale je nonstop sfetovany
ide o dieta o ktore sa bojim, kedze tak chodi aj na aute, rozprava nan s tym sfetovanym chemickym dychom a samozrejme na dojazde agresivny a nevnima a nevie sa vtedy vobec ovladat
Ked mu zoberu krv tak zistia ze berie drogy?
@maminka11_11 som v rovnakej situacii. Nezmozes na svk nic.
Dokladala som na sud jeho sms, kde mi pise, ze fetuje kvoli mne. Sud si vyziadal vypoved psychologicky ktora potvrdila, ze sa jej priznal k uzivaniu pervitinu.
Test z mocu a krvi negativny - vedel o tom vopred, proste si par dni predtym nedal.
Ziadala som o test na drogy z vlasov - kedze to sa oklamat neda a ukazuje uzivanie drog niekolko mesiacov dozadu, sudkyna to zamietla.
@lauristrk ani fetovanie ani agresivitu len tak lahko nedokazes. A ak aj ano, je Ti to na svk nic platne.
My mame 4 male deti, policajti ho boli niekolkokrat riesit, deti samotne ho vnimaju ako nebezpecneho a hnevliveho a sudkyna zvazovala striedavu starostlivost.
Nakoniec vsak nariadila psychologicke posudky na celu rodinu a z nich vyslo nastastie, ze muz by mal s detmi travit minimum casu.
Na môjho ex sa sudca len pozrel a chvalabohu nebolo treba nič dokazovať.este mu povedal na súde že nepotrebuje aby mu dáky kreten trepal sprostosti.ale mal prúser za drogy v čase nášho súdu sudca to tam všetko mal krátko na to išiel sediet
@maminka11_11 Nemozes ho anonymne nahlásiť, keď pôjde autom pod vplyvom?
@maminka11_11 neskusila si ho hlásiť polícii že ide nafetovany v aute
@maminka11_11 neviem presne aké drogy užíva, ale v krvi sa zdržiavajú najmenej, niekedy len pár dni. Takze stačí že pred súdom by 1-2 týždne nič neužívam a z krvi mu to nezistia tak ľahko.