Moja právna zástupkyňa nedoložila na súd podstatné dôkazy

23. feb 2022

Prosim baby co sa vyznate v prave... lebo uz naozaj neviem co si mam o tomto celom mysliet.

Riesim sudny spor kde bolo ale nedavno rozhodnute a moja spickova pravna zastupkyna ktoru ale nechcem blizsie konkretizovat mala dat do spisu niekolko dost podstatnych dokazov a potvrdeni, spolu s mojim vyjadrenim k danej veci.

Nic z tohto tam ale nedolozila,
pritom v maily mi potvrdila ze ona to tam dolozi, lebo som to chcela zaniest osobne na OS, ze vraj neni problem nakolko som ju dala splnomocnit, a tiez mi poslala to moje akoze vyjadrenie, ze ci tak moze byt.

dadulamamula
23. feb 2022

Vyhrala si súdny spor? Ak áno, ani by som to viac neriešila. Súd má všetko potrebné.

autor
23. feb 2022

@dadulamamula nie, praveze tam bola sanca ze sud by mohol rozhodnut inak

tosomja
23. feb 2022

Tak sa odvolaj a ju konfrontuj

dadulamamula
23. feb 2022

Odvolaj sa, a znova ju oslov a porozprávaj sa s ňou.

autor
23. feb 2022

@tosomja
@dadulamamula
Vobec nemam chut ju nejako oslovovat, konfrontovat,
ja som chcela hlavne vediet co si o takomto "postupe" myslia tie co v tom chodia a nezainteresovane strany,
ze ci sa toto akoze robi?

tosomja
23. feb 2022

Asi to nebolo nič vážne keď to neriesis. Tak nie, nemalo by sa to stavať , ak si jej zaplatila a zastupovala ta.

autor
23. feb 2022

@tosomja tak odvolavat sa budem ale nie s nou tak som myslela

draik
23. feb 2022

Pre akúkoľvek reakciu by bolo potrebné poznať vyjadrenie druhej strany. Takto tu máme iba pohľad anonyma.

autor
23. feb 2022

@draik ode o pravnu zastupkynu ktora zastupovala mna, nie druhu stranu

draik
24. feb 2022

Tou druhou stranou som myslel práve tú právnu zástupkyňu. Viem, o čom píšem...

autor
24. feb 2022

@draik tak len nerozumiem preco som mala scanovat tie veci a posielat to, lebo mohla hned povedat ze ak to tam neda ze preco a pod., ze ci mi to nemala aspon oznamit a nie ze ja si to vsimnem uz ked je rozhodnute