Prosim baby co sa vyznate v prave... lebo uz naozaj neviem co si mam o tomto celom mysliet.
Riesim sudny spor kde bolo ale nedavno rozhodnute a moja spickova pravna zastupkyna ktoru ale nechcem blizsie konkretizovat mala dat do spisu niekolko dost podstatnych dokazov a potvrdeni, spolu s mojim vyjadrenim k danej veci.
Nic z tohto tam ale nedolozila,
pritom v maily mi potvrdila ze ona to tam dolozi, lebo som to chcela zaniest osobne na OS, ze vraj neni problem nakolko som ju dala splnomocnit, a tiez mi poslala to moje akoze vyjadrenie, ze ci tak moze byt.
@dadulamamula nie, praveze tam bola sanca ze sud by mohol rozhodnut inak
Tak sa odvolaj a ju konfrontuj
Odvolaj sa, a znova ju oslov a porozprávaj sa s ňou.
@tosomja
@dadulamamula
Vobec nemam chut ju nejako oslovovat, konfrontovat,
ja som chcela hlavne vediet co si o takomto "postupe" myslia tie co v tom chodia a nezainteresovane strany,
ze ci sa toto akoze robi?
Asi to nebolo nič vážne keď to neriesis. Tak nie, nemalo by sa to stavať , ak si jej zaplatila a zastupovala ta.
@tosomja tak odvolavat sa budem ale nie s nou tak som myslela
Pre akúkoľvek reakciu by bolo potrebné poznať vyjadrenie druhej strany. Takto tu máme iba pohľad anonyma.
@draik ode o pravnu zastupkynu ktora zastupovala mna, nie druhu stranu
Tou druhou stranou som myslel práve tú právnu zástupkyňu. Viem, o čom píšem...
@draik tak len nerozumiem preco som mala scanovat tie veci a posielat to, lebo mohla hned povedat ze ak to tam neda ze preco a pod., ze ci mi to nemala aspon oznamit a nie ze ja si to vsimnem uz ked je rozhodnute
Vyhrala si súdny spor? Ak áno, ani by som to viac neriešila. Súd má všetko potrebné.