Milé mamičky verím že mi poradíte rozvadzam sa je to ťažký boj lebo môj manžel si zaumienil že mi zobere malú má 5rokov ja som sa odstahovala teraz sa súd naťahuje kvôli tomu že najprv chcel striedavku ktorá nehrozí kedže sme cez 160 km od seba ale múdra svokra si zaumienila že aby podál zverenie do jeho starostlivosti a na základe tohto súd určil pedopsycholog.vyšetrenie a aj analýzu nás oboch o malú sa poriadne starám mám prácu , byt sice do prenajmu ale byvat mame kde , stále sme spolu chodí na krúžky kde ju odprevádzam aj chodím pre ňu - on neprispel ani halier na malu zatial a malá chodí k nemu na predbežneho vydania každy párny víkend a tri dni sa malá nevie spamätať hučia jej do hlavičky /dokonca pred pojednavaním mi ju chcel aj uniest so svokrou ona do mna strkala a on ju zdrapil a tahal do naštartovaneho auta / dokonca aj som podala na neho trestne oznamenie , lebo ma terorizoval pri byte vyzvaňal prenasledoval , stal pri škôlke a vyhražal sa mi že ked si nedam pozor si malú zoberie tak či tak
poradte prosim ak mate skusenosti s takymto ďakujem
pochybujem o tom, že by mu ju zverili do opatery. robí sa to zvyčajne vtedy, ak je matka povedzme alkoholička, alebo nemá podmienky pre vývoj dieťaťa. ty podmienky máš, a je jedno, či si vo vlastnom, prenájme alebo ubytovni. o malú sa riadne staráš a to je rozhodujúce. nestresuj a bude to ok 🙂
dakujem Vám ja sa len bojím lebo malá ked chodi k nemu na dva dni tak pride ako vymenená , ja sa bojim čo do nej nahučia a čo povie tej psychologičke 🙂
Maminky ste úžasne ďakujem , a ešte otázka že ak má dieta cez predbežko dva dni , tak ked je somnou tak ju musim davat k telefonu alebo nie ? nechcem byt zlá ale chcel mi ju aj uniest , aj ked pride si ju vyzdvihnut tak ho puštam do bytu aj napriek tomu mi nadáva dokonca pred malou , a ked s nou volá podotýkam každy večer s nou telefonuje ale nie že čo robila cez deň ale sa jej pýta kto bol u nás či nebola u cudzich /kvôli nemu som sa odstahovala 200 km aj za prácou aj preč spod jeho moci - veľký podnikateľ doteraz neprispel ani korunu na malú / že vlastne či ju musím dávat k telefónu alebo nie malá s nim komunikuje lebo musi aj to sa snaži vyhovorit že sa ide kupat , alebo papať a ked má príst pre nu tak plače že ked ju nedonesie tak či si pre nu pridem ja .Je to hrozne že musí toľko pretrpieť len 5ročná bambuľa 🙄
@nikolkas prosim ta, ako si skoncila so sudom. Ja viem, ze su to uz takmer 4 roky, od toho co si tu pisala.
Mam rovnaky pripad. Som z toho uplne hotova. Otec mojho dietatka bol tyran, lenze neda sa to dokazat a deje sa mi, to co tebe. Chce mi zobrat dietatko, tlacia mu hluposti ked su s nim, tiez chce pedopsychologicke vysetrenie...
no, tak to je iny cvok 😖
v skolke upovedom ucitelku o tom,ze dieta nesmie vydat nikomu iba tebe, pokial viem, da sa to.. 😉 a urcite toto vsetko na sude spomen, bolo by dobre, keby taketo spravanie videli aj ini..pre pripad..