Mam 4 rocneho syna a jeho otec od narodenia neprispel ani centom na jeho vychovu dala som ho na sud kde si vyziadal DNA testy kt sa potvrdili.Teraz sa urcuje viska vizivneho ja mam taky problem ze on sa stale odvolava a natahuje sa to chcem sa niekoho spytat ak ma skusenosti s niecim takym tak nech mi da radu dakujem.
Ano od narodenia.No radu taku ze ci mam pravo sa domahat nejakych prav ako slobodna matka napr.nejake nahradne vyzivne alebo take nieco .
No naaradu mne ex neplatil ani riadne neplati od maleho narodenia az doposial sudy sa natahuju same odvolavania a to ma maly uz 3 a pol roka od 1.1.2014 mi konecne zacali vyplacat nahradne vyzivne ,blbe cele na tom je ze ten dlh od maleho narodenia rok 2011 az do doby kedy mi nabehlo nahradne rok 2014 je cez 3000 eur a kazde euro co ex posle ide uradu prace aj ked sme mali teraz sud za dlzne vyzivne za obdobie kedy som nedostavalaani cent od nikoho ani od uradu ide prave uradu. Teras poslal 500 eur za obdobie 1.5.2013 do 1.1.2014 cize vtedy som nemala ani cent od uradu tak im ich aj tak musim dat cize ty od narodenia doteras budes vymahat cez exekutora,a to je ze ecka dovidenia,ale zase mozno ti to ex vyplati dobrovolne a sam aj ked myslim,ze asi nie ked doteras nemal snahu drz sa
@jajincek a akú vlastne chceš radu, ked všetko závisí od toho, ako rozhodne súd? neboj, oni mu to narátajú, raz sa už nebude kde odvolať a potom príde na rad platenie. To sa súdite od narodenia?