Mám šancu, aby mi zverili dcérku?

mozem
27. jan 2014

Chcem vediet ??? S jednou babou som mal pomer a v decembri sa nam narodila krasna nastastie zdrava cerka...raz som s nou spal a ona zostsla tehotna po case oznamila ze je tehotna no nevedela ci som otcom naozaj ja.medzi tim som zistil ze brala drogy...ked sa nasa cera narodila tak jej zakazali dojcit lebo jej nasli v tele drogy a aj neskor sa priznala ze asi 2 tyzdne pred porodom si dala...medzi tym som zistil ze asi 16 rok.bola na 1 rok liecena a v marci jej zobrali vodicsky preukaz ked soferovala pod vplivom drog...2 krad ju odhlasili s uradu prace ked sa jej nechcelo ist sa prihlasit...a byca s mamou ktora je 2 tyzdne doma a 2 v zahranici.a otec je alkoholik na ktoreho podala aj trestne oznamenie ale teraz su v pohode... ale nechcem aby vyrastala moja cera pri alkoholikovi a ona neviem ci prestala a obavam sa ci nezacne...dal som ziadost o zverenie a predbezne zverenie mojej cery do mojej starostlivosti....aku mam sancu ze my ju zveria??? DAKUJEM....???

mozem
autor
27. jan 2014

Inak dal som si spravit testy DNA a nastastie je to moja cerka ....

ms28
27. jan 2014

Ak sa preukaze ze stale berie drogy a test otcovstva mas pozitivny tak by som povedal ze velmi velku sancu. ( samozrejme ak ty nemas ziadnu historiu uzivania drog)

mozem
autor
27. jan 2014

Nie ja som nikdy nebral a nemam ziadny zaznam....ale mna aj serie ten jej otec on je stale opyty....a ked som tam v 10.1 bol tak od 1 v noci do 4 rano robil bordel ze chce este vino...ja by som ho aj prefackal v tom nemam problem len nechxem robit zbytocne problemi...a okrem toho aj rodicia aj oni ju odhlasili s trvaleho pobytu ale asi ju uz aj prihlasili....

tova
28. jan 2014

dufam, ze mas velku sancu aby ti ju zverili. Dieta este moze mat vela zdrav. problemov koli tomu. ze brala pred a pocas tehotenstva drogy.

luba28
28. jan 2014

@mozem neboj nic,...urcite ti ju zveria ak mas podmienky pre dieta,.../byvanie,praca,atd,.../

mozem
autor
28. jan 2014

Dakujem...no keby som vedel aka je tak by som s nou nic nemal ja som opak nej....mam aj pracu aj byvam s rodicm......

mozem
autor
14. feb 2014

Zdravim vie my niekto poradit ??? Uz mi prislo rozhodnutie zo sudu ze predbezne opatrenie mne zamietaju...matkte mojho dietata ze vraj po porode nenasli drogy??? A moja otazka znie preco teda bola privolana kuratorka a jej mama mi po porode potvrdila ze jej nasli pri porode drogy pricom preto nemohla kojit....neni tam pisane ani za to ze jej v v Marci zadrzali vodicsky preukaz nakolko riadila motorove vozidlo pod plivom drog a oni my napisu ze je v apstinencii ked bola v 16 rok na lieceny a pred rok jej koli tomu zadrzia vodicak??? Neni tam nic piszne ani za to ze ju rodicia odhlasili s trvaleho pobytu ale teraz ju uz asi prihlasili...neni tam nic pisane ze ju dve krat vyradili z uradu prace....ani za to ze na otca podala trestne ozbamenie lebo on je alkoholik a on bol tiez na lieceny ale ani nemu to nepomohlo....kazdy den ma vypite ale len niekedy roby bordel ked uz nema co pit...nikde neroby....matka mojho dietata nikde nepracovala uzivala droky a toto je spravodlivost na Slovensku ??? Moze my niekto poradit co mam robit??? 25 .2. 2014 by sme mali mat sud.v Novych Zamkoch???

sue
14. feb 2014

Odporucam najat pravnika ;) ci uz z UPSVaR alebo normalne plateneho. K tomuto si treba vyziadat dokumenty a cielavedomo sa pripravovat. Inak - ak ma mala dva mesiace,kedy ste stihli robit.DNA a kde?

mozem
autor
14. feb 2014

Dna sme dali robit v Ba asi 2 tyzdne po narodeni malej...a fo j3 to UPSVa R???? Nechapem ako mohol sud napisat ze apstinuje a pritom v 16 rokoch bola na 1 rok na lieceni a v marci 2013 je koli tomu zadrzali vodicak a jej mama mi povedala ze jej nasli po porode....a z lekarskej sprave je napisane ze jej nezistili pricom aj ona sa my priznala ze asi 2 tyzdne pred porodom uzila pervirin....tak ako mohli napisat ze abstinuje.? A co je to to UPSVaR ??? Dakujem.

mozem
autor
14. feb 2014

A dna testy suhlasila aj ona a ja som ich zaplatil 167eur pricom malej kupujem veci na oblecenie plienky a aj mlieko nutrilon...z coho mam doklady 250 eur...mne nejde o tie peniaze ved to kupujem prd malu.mne ide o to ze jej neverim ked niekomu nepomohlo liecenie ze po 7 rokoch sa toho tak lahko vzda a okrem toho este aj jej otec ked uz nema co pit tak robi bordel.on inak nie je zly....

robino8888
14. feb 2014

@sue DNA zo slín môžeš urobiť kedykoľvek...

mozem
autor
14. feb 2014

Ved dna testy uz mam a su potvrdene...