No... kde začať.. som vydata takmer 2 roky. Rok s manželom nežijem. Odišiel od nas , ked mal malý 5 mesiacov, kvoli nezhodám mna a jeho matky. Od vtedy je to ešte horšie. musela som ho dať na sud kvoli výživnemu. Styk s dieťatom je na dohode. pracuje na kamione, takže chodí na 4týždne preč a na týžden príde domov.modlim sa aby ten týžden prešiel co najrýchlejsie. Začal ma aj mlatiť, Vkuse sa mi vyhraža že mi maleho zoberie. Chodí vykrikovať pred naš dom. dnes soms nim bola u psychologičky, ta po prvých piatich minutach sa ho spýtala , ked ho počúvala, že čo berie. najskor že nič a potom sa priznal k marihuane.dohodli sme sa na tom, že mu budem maleho davať bez mojej prítomnosti 2 krát do týždna, na dve hodiny.A dnes som mu ho aj dala. ked malý dosiel(má16 mesiacov) bol hladný, mal nohavice naopak oblečené, o dve čísla menšiu plienku a z nej zošúchanú kožu na nohách. Tak som mu po telefone vynadala. Vyslovene si po maleho chodí z povinnosti,aby vyzeral ako starostlivý otec pred svojou rodinou. a ta jeho hlupa sestra ma sem chodí ešte provokovať-Neviem, ved to hadam nie je normalne, aby som davala cloveku, ktorý ma mlati , nevie sa postarať o dieťa a droguje davala dieťa. Da sa s tým niečo robiť? prešlo by mi to na sude , keby chcem obmedziť stretavania len za mojej pritomnosti? dakujem za vaše nazory.
pokial dokazes ze uziva navykove latky,malo by sa dat zabranit mu stratavat sa s dietatom a sudca by ho mohol poslat aj liecit,navrhnut mu liecbu....skus to prebrat s pravnikom..ale urcite sa s tym da nieco robit....
no vidiš, ona sama mi vravela že najlepsie bude ked mu ho dam, lebo že čím viac sa budem stavať na zadné, a vravieť nie, tým viac bude zaparať a bude mi robiť zle. a isto berie aj pervitín.
@lentilka29 no ved hadam mu niekto spraví testy... len neviem kto, kedy,ako, priakej priležitosti..
tak to teda NIE 😠 , ja by som mu dieťa nedala, nech by sa aj na hlavu postavil, preboha ..........no nezávidím ti bibike, asi to budeš mať ťažké s takým človekom, ale na druhej strane si myslím, že sa to vyrieši samo - podľa mňa je otázka času a tvoj muž si ho ani nebude brávať, teraz ti to robí len naschvál, ale neskôr sa bude sám vyhovárať, že nemôže, nemá čas ...........ale nič tu nepíšeš o rozvode? násilie, drogy........od takých ľudí rýchlo preč, nikdy to nebude iné, nikdy sa to nezmení...........mrzí ma to 😒
@bibike2 co ze ti povedala dr. ? ze mu ho mas dat, lebo milostpan zacne zaparat ? az na cerveno vidim 😠 😠 tak akoze nedala by som syna takemuto individuu ani omylom a potom ako prisiel chudatenko hladny a obleceny by som si to pekne poznacila a dohodla sa aj s niekym kto ho takeho videl nech mi svedci na sude a otec dietata by mohol maleho vidiet tak na hodinu v mojej pritomnosti... Inak pokial viem tak do 3 rokov sa stretava otec za pritomnosti matky a to kazdy druhy vikend ... takze by som ho pekne pohnala na sud a nech si pichne do oka kym sa nezacne spravat ako dospely clovek a nie pubertak co nevie co od dobroty 😖
@bibike2 ty si robis regulerne srandu, nie? clovek ktory sa ti prizna ze droguje,ty mu aj tak das dieta, a este ti to po tomto priznani odporuci aj psychologicka??? ktora psychologicka to bola????
a ze NIEKTO MU SNAD spravi testy? ved ty sa o to postaraj. zapis od psychologicky treba dat na sud aby sa obmedzil styk. dieta malo odrete nohy? ist na pohotovost a mat zapis odtial.atd. ved zacni konat zena!!!
mate pravdu ženy...neviem na čo čakam... hned v pondelok volam na kuratelu.
@bibike2 takej psychologicke treba zobrat diplom!
ostatne riesit s pravnikom, dat na sud navrh na upravu/ odopretie styku atd, ale to uz si sa rozhodla. Drzim palce. Az mam pocit, ze sa mi sniva, ked to citam 😖
@hradnapani ja mam pocit že sa mi sniva toto všetko ☹
@bibike2 verim ti... no je najvyssi cas zobudit sa z toho skaredeho sna a zacat konat
@hradnapani hej, už je na čase...už bolo toho dosť... treba sa prefackať a začať racionalne uvažovať
@bibike2 tak mám dosť čo som si prečítala o vyjadrení psychologičky.Dala ti to aj na papieri? A never tomu,že čím viac sa budeš stavať na zadné,bude to horšie.Nakoľko mám niečo podobné a máme cca rovnako staré deti,môže ti povedať,že pri takýchto psychopatoch nebudeš mať nikdy pokoj. Ja vychádzam ex v ústrety a on somnou cvičí ako z handrou. A ako to zvláda malý?
@janemari ona si napisala len udaje o nas a potom si volaco cmarala na papier, ale neviem či to da aj na formalny papier.. sak hadam ano. Malý to až tak zatial nevnima.. je to sice taký moj privesok, že vsade vsetko s mamičkou, ale neviem si predstaviť ako reagoval, ked ho henten zobral k cudzim ludom, sak už on je pre neho cudzí. bože až mi je z toho zle...
Ak to nedala na papier,je možné že ked pôjdete na súd on poprie že niečo berie a nevyhráš nič. Moja malá tiež vidí otca sporadicky napr.tomu že má určene 3 krát do týždna a to od 5 mesiacov,čo ho dovtedy ani nevidela a tak isto bez mojej prítomnosti a velmi zle to znášala.Nakoniec to socialka poriešila,že stretnutia,len za mojej prítonosti.Prešla som si s ňou peklom,teraz je už síce na tom lepšie,ale ako náhle sa len vzdialim na pár krokov hned za mnou uteká.Desím sa toho,čo bude ked si ju vezme sám,to sa asi zblázni.
@bibike2 no našťastie ju má 2 krát po hodine a raz 2 hodiny.Nakoľko ma on vláči neustále po sociálke a ja som hovorila,ako to malá zle znáša nikto nič nerobil.Naveľa to začali kontrolovať a hned pri prvej kontrole zistili,že malá to totálne nezvláda a on nieje schopný sa o ňu postarať,tak mu ešte aj tú dvojhodinovku znížili na hodinu. Lenže stretnuia prebiehajú v tom duchu,že dieťa ho nezaujíma a odbavuje sa na mne rečami.Niekedy sa neukázal dva týždne aj mesiac,potom sa zrazu ujavil a hned spustil na malú a samozrejme ona v šoku.Teraz je už väčšia tak sa vie prejaviť,ale čo môže robiť pol ročné dieťa okrem neuríchajúceho revu. Presne tak nech idú niekam s takýmito zákonmi.Ved ked sa vie otec postarať o dieťa a má on uprimný zájem tak matka nebude brániť v stretávaní,ale pokiaľ tam niečo nieje v poriadku tak sa nemá ako brániť.skrátka úrady neurobia nič pokiaľ sa dieťatu niečo nestane a potom nebude viníka,budú hádzať vinu jeden na druhého.
nafetovanemu debilovi 16 mesacne dieta preboha nedavaj, nemate urceny styk ako pises, je to na dohode, musis si vymyslat dovody, ze je chory, ze je u rodicov, proste nieco vymysli a chod na prislusny Urad prece soc veci a rodiny na socialnu kuratelu a tam sa spytaj co mas robit, ked je fetak.
Nemozes vediet co sa stane, ked sa priznal k marihuane bohvie co este berie, debil.
ked sa u psychologicky prizna, ze fajci travu, dali mu dieta??? no to ziiiiram....
samozrejme, zeby Ti to preslo len za Tvojej pritomnosti.