Ahojte prosim vas, dnes prisiel mame zo sudu list ze ma udat kde sa nachadzam, kde si preberam zasielky, a atd stalo sa to niekomu ? Vobec neviem za co to chcu alebo co sa stalo .
nemala si nejaku pozicku, nieco nezaplatene? mozno exekucia
@olivia2001 Treba sa priamo na súde informovať,ohľadom čoho potrebujú tieto údaje.
@jaja20 ano zajtra tam budeme volat dnes uz nedvyhali, len mam ozaj strach za co to je😏
@1sally12 vobec nic .
píšu, že si žalovaná, takže do niecoho si sa asi zaplietla
@zobaka ja o nicom neviem tak som velmi zvedava co to je .
A mas tam okrem mena aj iny osobny udaj. Datum narodenia.... Moze ist aj o menovca. Urcite to bude dajaka blbost. Mozno zabudnuta pokuta( objejtivna zodpovednost)?
@zuzinka888 mam tam aj datum ano, a ked to poslali mame tak neviem, pokuty ani nic take nemam, len jedneho exekutora.
@olivia2001 tak to je jasne je na teba podaná žaloba,može bto byť ten exekútor
@19mmm71 no neviem boze🙁
@olivia2001 mne to teda nepripadá ako úradný dokument 😏
@zizana tiez som na to myslela neni tam ani peciatka ani podpis len meno sudkyne mail a tel cislo.
@olivia2001 urcite tam zavolaj,lebo ak ta nevedia skontaktovac este aby si policajti pre teba nedošli a dajú to ako vyhýbanie sa súdnemu konaniu
urcite si to over
@19mmm71 ano zavraj tam budeme volat.
@olivia2001 aka je tam spisova znacka?
Vobec nevies preco to chcu, o nicom nevies a nakoniec ze mas exekutora... to ti nenapadlo ako prve, ze to bude ohladom toho?
@olivia2001 tak celý ten list asi inak vypadá, ako na prvej foto
@olivia2001 To bude nejaka zaloba na teba. A preco nepreberas zasielky zo sudu? Vies ze za to mozes dostat aj poriadkovu pokutu a byt predvedena?
@natalienka12 mne nic nechodi prave preto sa cudujem co to je ked nic nechodi .
@olivia2001 C je niečo z civilného oddelenia OS.Možno platobný rozkaz na zaplatenie niečoho.
@olivia2001
Ak si nepreberáte zásielky na adrese trvalého pobytu a iná adresa nie je súdu známa, tak sa niet čo čudovať. Ak súd nezistí Vaše bydlisko, začne doručovať prostredníctvom svojej úradnej tabule, čo môže byť pre Vás v konečnom dôsledku ešte väčší problém z dôvodu nemožnosti sa právne brániť voči žalobe, ak to nebudete sledovať.
@olivia2001 na tej adrese ktorú máš napísanú v občianskom preukaze bývate a preberáš si poštové zásielky?
Kde a ako sa ti doručuje pošta, akú adresu máš v občianskom preukaze uvedenú ako trvalý pobyt, prípadne prechodný, alebo prečo si nepreberas poštové zásielky ? Inak by súd nepatral u tvojej matky a nežiadal uviesť miesto tvojho pobytu
@cacianka uz viem za co to je 😊
@olivia2001 tak prezrad
nooo ale tak to by si mal mohla teraz aj povedat
Neprišla ti aj žaloba, alebo akej veci sa to týka?