Dobry den je tu niekto kto poradi. Moj priatel je vo vazbe a tento stvrtok ma sud. Ja chcem ist na pojednavanie, nie som predvolana, ale chcem jeho obhajcovi dat list pre sudcu aby mu to mozno pomohlo a on sa nam vratil domov, To ze je tam ano za nieco tam je a tyka sa to mna ale ja ho chcem doma chyba aj ako otec a aj financne to je tazke kedze mame hypoteku . Prokurator to uz raz zamietol to jeho prepustenie a preto chcem list napisat sudcovi a moja otazka je ci by mu to pomohlo a co ma list obsahovat, uviedla som , ze nemam z neho strach stalo sa to po prvy krat, chcem s nim zostat nadalej a zit v spolocnej domacnosti a ze ako otec chyba a ze sa nam s malym bez jeho nepritomnosti zije tazko nakolko platim vsetko sama, ze po prepusteni sa chce vratit k normalnemu zivotu. A ci to ma byt smerovane sudcovi, alebo prokurature???????Poprosim blbe komenty ako ze naco som ho dala zavret ked ho chcem doma si nechajte ja niesom clovek ktory volal policiu, len pre upozorneni naozaj dakujem
neodpustim si blby komentar. ze ta bude bit hlava nehlava alebo ti inak ublizovat je ok, hlavne, ze budes mat zaplatenu hypoteku. si naozaj taka zufala, ze potrebujes doma bankomat?
@katarinam89 niektoré ženy si tú bitku fakt pýtajú ako tak pozerám...
Všetky organizácie bojujúce proti domácemu násiliu sa môžu venovať radšej pestovaniu exotického ovocia v Grónsku, všetky snahy o zmenu legislatívy v tomto smere sú úplne zbytočné, presne kvôli takým, ako si ty... Urobil to raz, urobí to ešte 100x, hlavne ak vidí, že si to ešte aj pýtaš... Ale asi to potrebuješ!! Po prepustení sa chce venovať normálnemu životu - no na to mal dosť možností, kým sa dostal do väzby, nie??
A naozaj je toto vzor pre tvoje dieťa??
Keby si sa tak radšej zamestnala ty, znížila si štandard bývania, dohodla sa s bankou na znížení splátok... Milión možností a ty si vyberieš tú úplne najhoršiu...
Mimochodom, aká je šanca, že po prepustení z väzby si okamžite nájde dobre platenú prácu a bude ti platiť hypotéku??
Toto myslis vazne?!
Jeziskove huslicky....:-/
@katarinam89 spravil niečo koli vám? Alebo pre vás? keďže ho dali do väzby?
Toto tiez nepochopim.Usla som doslova s dietatom kvoli takemuto...samozrejme dlhsie to trvalo cloveku kym som to pochopila ze s kym vlastne som zila.Ale nepochopim ako mozes dat niekoho do vazby a potom ho chciet spat???Aby ti to co tam zazil este vratil alebo nebodaj by Ti ublizoval este viac.Neviem kvoli comu ho dali do vazby ( ked si ho udavala ty) oni ho z vazby pustia ked skonci vysetrovanie.Samozrejme ak neurobil nejaky zavazny trestny cin.
Skus sa nejako premoct.Da sa to roznymi sposobmi.Zazila som podobne a po case to vsetko vidim inak.Skus hladat ine riesenia.Najst si pracu al.dat byt do prenajmu a chod zatial ku rodicom ci znamym.Al.znizenie splatok.Radsej sa uskromnit ako tak zit.
Ak mas co povedat k vyšetrovaniu a k prípadu, tak smer policia, toto co tu pises je dost mimo