Kuratela podporila partnerskú neveru

6. nov 2023

Ahojte,
Dnes som mala stretnutie s pracovníčkou sociálnej kurately, ktorej som povedala, že partner si styk vynucuje pod vyhrážkou, že si na to nájde iné ženy. Ona na to povedala, že prečo mi to vadí, keď spolu nechceme byť. Ostala som v šoku a o ďalšiu komunikáciu som požiadala len v písomnej forme alebo osobne so záznamom. Nerozumiem doteraz, ako mi úradníčka môže povedať, že mám akceptovať cudzie ženy v našej spálni, keď spolu stále žijeme a na odlúčení sa pracuje v súvislosti o starostlivosti o dieťa. Veľmi sa zameriavajú na vyriešení problémov nášho vzťahu a zrazu mi povie, že no a čo, že bude spávať, alebo spáva s inými? To je ako prospešné pre zdravý vývoj dieťaťa? Ako by ste reagovali?

tanyag
6. nov 2023

Nemyslím, že myslela, že si do vašej spálne donesie inú ženu...ale všeobecne, že ťa nemá zaujímať, či bude s inými ženami, ak s ním nechceš byť...aspoň ja som to takto pochopila...

minenkak
6. nov 2023

Rozvadzate sa a máte spolu stále sex?

autor
6. nov 2023

@tanyag ale on sa tým vyhráža teraz vo vzťahu. Buď ja alebo iná. Samozrejme čo bude ďalej po rozchode je jeho vec

autor
6. nov 2023

@minenkak nerozvadzame sa, dlhodobo máme problémy, keď s ním odmietam spávať, vyhráža sa. Problémy finišujú, ideme od seba. Spomenula som to, ako si to vynucoval posledné mesiace, keď sme ešte na vzťahu pracovali pomocou úradov

tanyag
6. nov 2023

@autor
Veď nech si nájde inú, ty sa s ním rozvádzaš, teda idete od seba, tak hádam je jeho vec, či si niekoho nájde alebo nie...alebo čo od neho očakávaš? že bude sám? ty ho nechceš, iná možno bude chcieť..a kuratela s tým čo má? veď oni mu to zakázať nemôžu...

minenkak
6. nov 2023

Však sa rozchadzate a budete sa časom rozvádzať,tak nech si sexuje s kým chce

minenkak
6. nov 2023

Ja osobne by som mala niekoho na sex ,ak by doma nebolo

syslik81
6. nov 2023

ale ved mala pravdu ..nedas ty da ina.. ty si zrejme na tom ani nepracovala aby sa to zmenilo ... a teraz ti to uz moze byt jeno .. ona nepodporila neveru ..ona len povedala nahlas to,co sa stane .. nedas ty da ina a kedze ty ho nechces tak ta to nema co trapit

belllinka
6. nov 2023

Ja som asi mimo, ale nechapem 😂 Rozvadzate sa a ty s nim spavas, aby si nenasiel inu?

20erika07
6. nov 2023

Dieta ma kolko rokov, ze by práve toto malo poskodit jeho zdravy vyvoj?

autor
6. nov 2023

Takže oni nám zasahujú do vzťahu a nútia nás do poradne "pre dobro dieťaťa" a potom povedia že veď spávajte s kým chcete? :D

autor
6. nov 2023
minenkak
6. nov 2023

Ale však ak nebudeš ty s ním spávať, bude sa chodiť uspokojiť inde,aj keby ste boli manželia

minenkak
6. nov 2023

A ako poškodí vývin dieťaťa sexuálny život rodičov

autor
6. nov 2023

@minenkak a to je podľa teba normálne že nám úrady zasahujú do vzťahu ale spávať si môžeme s hocikým?

matullienka
6. nov 2023

Ja som to pochopila tak, že pokiaľ ste vo fáze rozchodu, tak ťa nemá trápiť či spáva s niekým iným, rovnako by povedala jemu. Evidentne chápe, že spolu fungovať nebudete

minenkak
6. nov 2023

Ako ti môžu zasahovať do vzťahu však si dospelá

matullienka
6. nov 2023

Ako vás nútia chodiť do poradne? Držia vám zbraň pri hlave, že teraz idete do poradne? Si mala povedať, že u vás nie je čo zachraňovať a s poradnou nesúhlasia a odmietas ju.

autor
6. nov 2023

@matullienka my sme ale vo fáze rochodu neboli. Len sme spomínali vážne nezhody kuratele.

minenkak
6. nov 2023

Tak čo rieši u vás kuratela,tyrate dieťa

autor
6. nov 2023

@matullienka stále ma predvolavaju a tlačia skrz dieťa, že je to pre ňu nezdravé keď sa rodičia hádajú atď

autor
6. nov 2023

@minenkak zavolala ich psychologička po jednej bitke čo som dostala

kirakira
6. nov 2023

mam pocit že sama nevieš čo chceš oni vam zasahuju do vzťahu ale ved nemaťe vzťah maťe spolu dieťa vy nemaťe važne nezhody ale rieši to kuratela

matullienka
6. nov 2023

Prepáč ale neverím, že kuratela vás tlačí do poradne a udržať vzťah, v ktorom je fizycke násilie. V záujme dieťaťa je aby sa takéto niečo nedialo

minenkak
6. nov 2023

Tu dostaneš bitku a niesi vo fáze rozchodu,tak ti asi bolo málo,keď si sa nechcela rozísť.Ako ty chlapi ja sa im aj niekedy čudujem ,že nevybuchnu skôr

autor
6. nov 2023

@kirakira tak čo preboha riešia, ja od nich partnerskú poradňu nepotrebujem, už vôbec nie takú že spávajte s kým chcete

autor
6. nov 2023

@matullienka tak ja ťa presviedčať nebudem, je o tom záznam na polícii a stále riešia psychológov, poradne, skúste si to odkomunikovať a podobne.

autor
6. nov 2023

@minenkak nebudem sa k tebe vyjadrovať, so svojím jednoduchým mozočkom chápeš iba nuly a jednotky

minenkak
6. nov 2023

Aspoň,že ty si dokonalá ,dostaneš bitku a ešte sa nechceš rozísť,čo ti na to napísať,len to ,že ti bolo asi málo

minenkak
6. nov 2023

Nie chlapi sú blbi,ale ženy,že sa dajú otlkat