Krivé obvinenie

21. máj 2023

Stalo sa vám že o vás roznášal niekto niečo čo nebola pravda/krivo vás obvinil z niečoho čo ste neurobili ako ste to riešili?Ospravedlnil sa ?

ninusa221
21. máj 2023

Ano roznášal ale kto začal doteraz neviem.

nique
21. máj 2023

Áno, majiteľ stavebnej firmy, ktorá nám stavala dom, povedal svojim zamestnancom, ze sme mu nevyplatili faktúry, tak nemá na výplaty. Ľudia si o nás mysleli, ze aké sme svine, chodíme na dovolenku a chudáci robotníci nemajú peniaze na život. My sme o ničom nevedeli. Až to mojmu bratovi po polroku povedal jeden príbuzny tých robotníkov. My sme boli v šoku. Pár sme ich odvolali a ukázali platby, ze všetko bolo riadne uhradené. Ale klebety sa šíria, mnohí sa pravdu nedozvedeli. My ju ale poznáme. To je dôležitejšie.

veve889
21. máj 2023

Moja teta (otcova sestra) obvinila mojich rodicov, ze ukradli z domu po babke (babka, dedko uz neziju) urcite veci po babke. Ked sa tie veci po par tyzdnoch nasli (teta ich nemohla naist, lebo boli ulozene na inom mieste, nez si myslela) namiesto ospravedlnenia, obvinila mojich rodicov z toho, ze tie veci priniesli tajne nazad, kedze ich ona uz "odhalila" 🤦‍♀️

bylinka25
21. máj 2023

Áno, mojej kamarátky mama ma obvinila z toho, že som ju udala na úrade, že ju týra.
Nakoniec som sa dozvedela, že to bola iná dobrá duša. A kamarátka čušala ako voš pod chrastou. Neospravedlnila sa mi doteraz, jej mama už je nebohá.
Jediné, čo ľutujem, že som na ne nepodala trestné oznámenie za krivé obvinenie.

jaja20
21. máj 2023

Áno, jedna žena o mne roznášala škaredé klebety, samozrejme klamstvá,tak som na ňu podala trestné oznámenie a mala z toho opletačky na polícii + dostala pokutu.