Ahojte, koľko stoji taky právnik? Platí sa mu pravidelne a koľko? Nie sme zobrati, uz nám vzťah nefunguje, chcela by som deti do mojej starostlivosti (2 deti) a aby súd nám aj rozdelil majetky, ktoré mame spolocne na papieri. Poradí mi niekto prosím? Dakujem
A ono asi záleží aj od lokality, vo veľkých krajských mestách sa ceny pohybujú inak ako v malých mestách.
Ja som právnicke pred rokom v menšom okresnom meste na strednom Slovensku platila cca 500€ za spísanie vyjadrenia k návrhu exmanžela na rozvod a zverenie maloletého dieťaťa do starostlivosti a jej účasť na pojednávaní (asi 50 minút), no vždy keď som mala nejaký problem, čokoľvek nové sa vyskytlo ohladom rozvodu, mohla som jej zavolat a ona ma vždy usmernila a hlavne jej psychická podpora bola pre mňa v tom čase naj.
to je velmi individualne.. mala som najprv pravnicku co brala 140e na hodinu ak podavala nieco tak to bolo 300 plus, ak isla na pojednavanie 500 plus... potom som mala inu pravicku bola som u nej raz, napisala mi jeden navrh.. nakoniec sa nepodal... lebo sme sa dohodli, zaplaila som jej za to 500