Ahojte, koľko stoji konzultácia z pravnikom? Viem si veci napisat sama potrebujem to len zkonzultovat co kde a ako aby som dosiahla co chcem
Podľa toho, čo konzultovať. Ex platil za jeden papier čo mu pomohol napísať ohľadom vysporiadania majetku po rozvode 250€ , bol s právnikom asi 10 minút, potom mu zavolal, že má papier. Prišiel, skontroloval a vyplatil. 20 minútová záležitosť so všetkým 🤭
@tosomja ja nepotrebujem aby robil úkony naozaj len konzultáciu, 250 platil za úkon keďže mu vypracoval papiere
@bambulienka25 to kvôli českému jazyku niekedy mi to ujde, ale ved počítač ma opraví
Aj konzultácia je úkon. Musí si prečítať, čo si napísala a dať právne stanovisko.
@ivkazba je to úkon ale nič mi nebude vypracovavat je to len konzultácia
Môj bratranec je právnik a každé stretnutie je úkon. Beru tak od 150€, podľa toho o čo ide. Niekedy konzultácia je ťažší a viac času zaoberajúci proces, ako vypracovanie napríklad návrhu na rozvod. Treba si obvolat advokátov a spýtať sa. Alebo máš aj online poradne právnikov, dokonca aj tu na mk je právna poradňa, kde ti možno poradia, aj anonymne, ak im napíšeš SS.
Preboha baby co riešite. Už som podobne veci riešila nie raz a vždy som si to písala sama, len teraz tam mam jeden odsek ktorý potrebujem skonzultovat, ja nepotrebujem aby mi niečo kontroloval ani vypracovaval!
Ahoj, ja som právnička, napíš mi to do správy co potrebuješ, ja Ti to skontrolujem
@maruska987 ahoj, už som bola u pána Gracika, ale ďakujem veľmi pekne za ochotu si zlata
@maruska987 Dobrý večer, prosím mohla by som sa s vami niečo poradiť?Potrebujem radu od právničky.Vopred ďakujem ak by ste si našla čas.
@taaja Dobrý deň napíšte mi do správy o čo ide. ďakujem
rôzne... záleží od veľkosti mesta, od právnika...
ja som platila od 20 - 50 e/hod....