Koľko sa platí za rozvod, keď som na rodičovskej?

anielik285
4. sep 2015

ahojte mamicky
chcem sa spytat platim za rozvod ked idem ja podat navrh a som na RD dakujem

pribinak
4. sep 2015

Budes oslobodená od poplatku, platiť si budes akurát právnika ak si nejakého najmes

anielik285
autor
4. sep 2015

dakujem za info pravnika si nehladam nie je to podmienkou ci?

modreklbko
5. sep 2015

pravnika nemusis mat asi k nicomu, ja som raz tiez nieco riesil bez pravnika a mal som tam nejaku chybu, tak ma sud vyzval aby som to opravil...

cacianka
8. sep 2015

podaj si návrh na rozvod priamo v podateľni súdu a tam ti povedia presne aké doklady máš predložiť - že si na MD, nemáš iný príjem a preto žiadaš o oslobodenie od poplatkov, tie donesieš čo najskôr a oni to založia do tvojho spisu

anielik285
autor
8. sep 2015

@cacianka dakujem

anielik285
autor
18. sep 2015

dnes som bola na podatelni a pytala som sa ci budem platit alebo budem oslobodena a pani mi strcila do ruky papier co budem vsetko potrebovat a zavrela okienko a na otazku mi ani neodpovedala ☹

draik
18. sep 2015

@anielik285
Dostanete lajstrá, ktoré musíte vypísať, aby ste preukázali, že máte nárok na oslobodenie.

anielik285
autor
18. sep 2015

@draik kde ich dostanem dakujem

anielik285
autor
18. sep 2015

to si mam na sude vypitat na podatelni ci si to mozem tu vytlacit a vypisat

bianca11
10. okt 2015

@anielik285 mozem sa Vas spytat, ako ste na tom? dozvedeli ste sa nieco? Ja sa chcem tiez rozviest, som na RD so starsim dietatkom a ani neviem kde mam ist...kde zacat :(((

majka563
19. okt 2015

Baby kde ste vipisovali navrh na rozvod ?? Ci si to mam sama ?? Ak ano odkial zozeniem vzor ??

anielik285
autor
19. okt 2015

sama si musis napr podla tohoto http://www.rozvod-rozchod.sk/vzor-ziadost-o-roz... na googly ich je kopu

mamanikka
20. okt 2015
Používateľ mamanikka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamanikka.

ak sa nemylim, tak to je zadarmo, len to musis vydokladovat