Koľko sa platí právničke?

ejmi25
16. mar 2014

Baby s priateľom sme sa rozišli máme spolu 10 m dcerubnašiel si inú podal som o výživné len viem že je držgrlos tak rozmýšľam či mám vziať nejakú právnickú a koľko asi stojí? Ďakujem

ejmi25
autor
16. mar 2014

S kolíznou sa mám ešte len stretnúť

luba28
16. mar 2014

@ejmi25 pravnici len za radu pytaju 50-100 eur,..ak ta bude aj zastupovat tak urcite este + 200 eur,....,..myslim si ,ze netreba ti nikoho,..kolizna ti napise odporucanie a posudok,ze kolko cca ,.....podla prijmu byvaleho,...

anatalia77
16. mar 2014

@ejmi25 je to zbytocne,od toho je kolizna..

keziah
16. mar 2014

@ejmi25 pokial mas nizky prijem, mozes skusit poziadat sud o pridelenie bezplatneho advokata. alebo sa obrat na centrum pre bezplatnu pravnu pomoc.

beech
17. mar 2014

@ejmi25 zvládneš to aj sama ak má ex stály dokázateľný príjem tak mu určia výživné podľa toho a žiadaj si výživné aj na seba ako nevydatú matku!!!

kadulka
18. mar 2014

no baby neviem ale ja som mala kolíznu, ktorá išla úplne proti mne:( z bývalého zamestnania mi ponúkli, že môžem nastúpiť do roboty ale len na polovičný uväzok tak som nenastúpila lebo som si chcela nájsť niečo na celý deń a kolízna išla úplne do mňa na súde, že som nezodpovedná, že by som vôbec nemusela tolko pýtať od manžela keby som bola zamestnaná, že manžel má dlhy, že on mi tolko dať nevie....
právnika si myslím na súd nepotrebuješ, ja som ho mala a si myslím, že mi bol zbytočný. treba napísať všetko kolko máš výdavky na malú, oblečenie, stravu, bývanie, všetko a trošku to aj navýš lebo súd ti to skreše...