Ahojte potrebovala by som pordit mam maleho polrocneho synceka s priatelom sms spolu aj sme ešte len v predtym ked som este mala maleho v brusku urobil vela chyb ešte áj predtym podviedol ma a take ostali sme spolu ale rozhodla som sa počas tehotenstva že ostanem doma s mamou a este tu bývajú starý rodičia mamina matka a otec o pôrode sa môj protel zmenil chcel byť s nami bol lepší ked mal penize dával mi niekedy som ku ním chodila spat chcel by som mu znova začala veriť a dôverovať no je to ťažké po tom čo urobil medzi nami to už nieje ono neviem mu verit už nie raz som mu navrhla rozchod normálne že môže vídať syna normálne sa dohodneme no on začal že sa nechce rozísť a aj ked sa rozideme on vezme odomna maleho dosiahne aby bol s ním ja som sa zlakla preto by som potrebovala vašu pomoc radu že kedy môžu vziat matke dieťa ?dakujem vopred za vaše rady 🙂
Nemoze, klasicke vydieranie....Neboj sa
ak je vyšinutá a nestará sa o svoje dieťa 😀 Pokojne sa rozíď. Sám si to pokazil. Dôvera sa nebuduje na základe toho, že si ju niekto praje. Ale pri tom rozchode buď pripravená na to, že aj keď je teraz milý, zlatý a na dieťati mu veľmi záleží, potom to tak už nemusí byť.
Dieta Ti mozu zobrat ak bude tyrane a nebudes sa onho starat.Priatel Ta len vydiera a zastrasuje drzim Ti palce nedaj sa vsetko dobre dopadne drz sa
ste manželia? Nie? Takže je dieťa písané na teba - ako matku. ak by ti dieťa zobral bez tvojho súhlasu - je to únos. Za to je basa.... Takže mladý nech nevyskakuje...
Je zapisany ako otec v rodnom liste? Ak ano, sud urci stretavanie aj po vasom rozchode. Ak nie, tusim do troch rokov veku dietata si o to moze spatne poziadat. Ako otec ma podobne prava ako matka