Kedy môžu matke odobrať dieťa?

angel257
13. nov 2014

Kedy mozu matke odobrat dieťa zo starostlivosti?

mima89
13. nov 2014

ked uziva drogy alebo holduje alkoholu

ushuaia
13. nov 2014

zanedbanie starostlivosti, to jest dieta je podvyzivene, chodi spinave, ma znamky tyrania - napr. modriny, pozorovatelne zmeny v spravani tie si moze vsimnut napr. ucitelka, ci lekar pri nahodnej prehliadke...+ drogy a alkohol ako je spomenute nadomnou

muchacc
13. nov 2014

prve musia rodičom dokázať že sa nestarajú prídu soc.pracovníci v akom prostredí vyrastá,či je navarene,či dieťa nemá známky týrania námatková kontrola či niesu rodičia opitý,nadrogovaný agresori

pribinak
13. nov 2014

Ako pisu baby, hrube zanedbanie starostlivosti, tyranie, taktiez sex. zneuzitie, ohrozenie mrav.vyvoja, alkoholizmus a ine drogy, ale aj psychiatricka diagnoza rodicov,
Druha vec je, ze to treba riadne dokazat, treba lekarske vysetrenie, dokazy, vypovede susedov ci pediatra, alebo ucitelky z ms

Nie je to tak, ze otec povie, ze matka sa nestara alebo opacne

tova
13. nov 2014

pri rozvode staci ze muz ma znamosti, dieta je zvyknute byt s otcom, ktory dokaze, ze sa vie postarat,, ma pomoc od rodicov , sirsiej rodinyu, znamych, povie ze manzelka psycho problemy, chodi k psychologovi, ma depresie, vyhraza sa, zanedbava dieta, brani kontakt dietata s otcom...

jankatrnka1
14. nov 2014

ak riesis to, ze sa ti mozu dieta vziat a dat ho otcovi lens a ty nic neboj, pokial sa riadne staras, dieta ma svoju postel a mate cisto a navarene, neberies drogy niesi alkoholik alebo nemas v byte kazdy tyzden ineho chlapa, tak nemoze nic, aj keby sa snazil pride ti domov kontrola ale ked nic nenajdu on neurobi nic, hlavne bud v klude riadne sa staraj a vsetko bude v poriadku, drz sa

lilli1973
22. nov 2014

ahojte.chcem sa spytat aky nazor mate nato, moze mi otec mojho syna 9 rocneho vziat dieta .ktore je zverene mne do vychovy. ak chodim na 2tyzdnovky do Rakuska???diki

fidorka7
23. nov 2014

lilli1973 minimálne môže žiadať o striedavú starostlivosť a myslím že uspeje.

sue
24. nov 2014

@lili1973 a nebolo by dietatu lepsie ak by bolo pri tatkovi ked ty si.prec?

radkava123
10. okt 2024

Ahojte ale,co ak ide o to ze,sa matka stara o deti sama,chodia do skoly,ku lekarom,su ciste obleceny,desiaty maju na rodicovske do skoly chodi proste stara sa tak ako len moze aby zabezpecila vsetko co treba.Ale,je na drogach a nevie stym prestat samozrejme ich neberie pri svojich detoch a deti su uz vedsie.No stara sa ako je treba az na tu zavislost s ktorou roky sama bojuje.Ale,nejaky dobrosrdecny anonym dal podnet.No ak dojde o deti tak jej zivot v momente skonci.Lebo toto by neuniesla.cely zivot sa o nich poctivo ako sa len da stara robi co moze a kvoli tomu ze,je na drogach dojde o deti?!!!! Moze

zara1357
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zara1357
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzanka.zuzu
10. okt 2024

@zara1357 10 rokov stará téma 😉

zara1357
10. okt 2024