Kedy mozu matke odobrat dieťa zo starostlivosti?
zanedbanie starostlivosti, to jest dieta je podvyzivene, chodi spinave, ma znamky tyrania - napr. modriny, pozorovatelne zmeny v spravani tie si moze vsimnut napr. ucitelka, ci lekar pri nahodnej prehliadke...+ drogy a alkohol ako je spomenute nadomnou
prve musia rodičom dokázať že sa nestarajú prídu soc.pracovníci v akom prostredí vyrastá,či je navarene,či dieťa nemá známky týrania námatková kontrola či niesu rodičia opitý,nadrogovaný agresori
Ako pisu baby, hrube zanedbanie starostlivosti, tyranie, taktiez sex. zneuzitie, ohrozenie mrav.vyvoja, alkoholizmus a ine drogy, ale aj psychiatricka diagnoza rodicov,
Druha vec je, ze to treba riadne dokazat, treba lekarske vysetrenie, dokazy, vypovede susedov ci pediatra, alebo ucitelky z ms
Nie je to tak, ze otec povie, ze matka sa nestara alebo opacne
pri rozvode staci ze muz ma znamosti, dieta je zvyknute byt s otcom, ktory dokaze, ze sa vie postarat,, ma pomoc od rodicov , sirsiej rodinyu, znamych, povie ze manzelka psycho problemy, chodi k psychologovi, ma depresie, vyhraza sa, zanedbava dieta, brani kontakt dietata s otcom...
ak riesis to, ze sa ti mozu dieta vziat a dat ho otcovi lens a ty nic neboj, pokial sa riadne staras, dieta ma svoju postel a mate cisto a navarene, neberies drogy niesi alkoholik alebo nemas v byte kazdy tyzden ineho chlapa, tak nemoze nic, aj keby sa snazil pride ti domov kontrola ale ked nic nenajdu on neurobi nic, hlavne bud v klude riadne sa staraj a vsetko bude v poriadku, drz sa
ahojte.chcem sa spytat aky nazor mate nato, moze mi otec mojho syna 9 rocneho vziat dieta .ktore je zverene mne do vychovy. ak chodim na 2tyzdnovky do Rakuska???diki
lilli1973 minimálne môže žiadať o striedavú starostlivosť a myslím že uspeje.
Ahojte ale,co ak ide o to ze,sa matka stara o deti sama,chodia do skoly,ku lekarom,su ciste obleceny,desiaty maju na rodicovske do skoly chodi proste stara sa tak ako len moze aby zabezpecila vsetko co treba.Ale,je na drogach a nevie stym prestat samozrejme ich neberie pri svojich detoch a deti su uz vedsie.No stara sa ako je treba az na tu zavislost s ktorou roky sama bojuje.Ale,nejaky dobrosrdecny anonym dal podnet.No ak dojde o deti tak jej zivot v momente skonci.Lebo toto by neuniesla.cely zivot sa o nich poctivo ako sa len da stara robi co moze a kvoli tomu ze,je na drogach dojde o deti?!!!! Moze
@zara1357 10 rokov stará téma 😉
@zuzanka.zuzu 🤣
ked uziva drogy alebo holduje alkoholu