Kde robia testy DNA v okolí Prešova?

mimimamina
27. apr 2014

Ahojte....mám synčeka ktorý bude mať 4mesiace...jeho otec ho este ani nevidel, nemá on záujem, a ani o mna celé tehotenstvo, a chcel aby som sla na potrat, rozhodla som sa ze budem riesit vyzivne...on ale cestuje do prace do Ciech, Francuzska, Holandska a ktovie kde este...je pravda ak bude odcestovany tak mozu urobit testy aj niekomu z rodiny? co ak papierovo bude mat prijem minimum, moze so mnou vybabrat nie? a chcela by som vediet ak ma poslu na testy DNA, kde najblizsie pri Presove tieto testy robia, dakujem

letoel
27. apr 2014

Dobrý deň, my sme boli sami od 20tt,a z predchádzajúceho manželstva som mala este dve deti,ked mala Eliška dva mesiace podala som na súd návrh na určenie otcovstva,a testy nám dali robiť do prešova na humanitnú fakultu,priemerný plat zdokoladoval na 450e a výživné mu dali 100e v tom čase mala Eliška 10mesiacov a zameškané výživné mu dali na 30e splátky to ma trochu nahnevalo ale z odstupom času som rada lebo mi musí vlastne platiť 130e,a polovicu vybavicky musel zaplatiť polovicu naraz.
snáď som vám pomohla všetko dobre a pekný zvyšok dňa Petra