Ahojte
Caka ma sud na urcenie otcovstva a vyzivneho. Na sud sa chysta partnerka oznacovaneho muza ktoru si tam vsak nezelam. Da sa poziadat sukynu aby musela pani opustit sudnu sien?
No je verejne ale ja si myslim ze ked si nezelam aby tam bola tak by mala byt vyhodena jedna sa predsa o nas
@lucik159 no niekto by si zas mohol MYSLIEŤ, že vyhodená by si odtiaľ mala byť ty. To, čo si niekto MYSLÍ, nie je pre niekoho iného záväzné. A čo MYSLÍŠ, na akom základe by mohla byť dotyčná vyhodená?
Vyhodená ja? prehboha však sa to týka mna môjho dieťaťa a jeho nie jej. tak ked si ju tam neželam pretože viem že by nasledovali problémy po tom ako by bola dotyčna zúčatnená ak ju tam proste nechcem.
No teraz som volala na súd a bolo mi povedané že pokial som ja navrhovateľka a ju tam nechcem bude musieť odísť
je to verejne pojednavanie
pokial je to verejne pojednavanie, tak sa tam moze prist pozriet cela jeho parta znamich ci rodina a dokonca aj studenti
@mihula Ano caka nas urcenie otcovstva a on má partnerku ktore mu zakazuje sa stretávať s dieťaťom chodi za dieťaťom tajne. a kedže ona sa chystá na sud a ja tam nechcem klamat budem musieť povedať že za malou chodí. A ked tam bude ona tak to zrejme bude pocut a budu zbytočne problemy preto zistujeme ci sa da požiadať aby musela zo súdu odísť
@nyusika Ja som nikde nepísala že ma zakazane sudom alebo niečo podobne tak ma laskavo prestaňte urážať!!! Aká múdra mater? mudra mater ste možno vy on ma z mojej stranypovolené stretavať sa s dieťaťom no nie zo strany jeho partnerky. Takže ešte raz sem píšem ked nevite informacie ak laskavo nemudrute a neurazajte ma!
@lucik159 Bolo by dobre, keby si TY napisala vsetky "svoje" fakty, a nie ze sa musime MY informovat a vymyslat si ze co si clastne chcela touto temou dosiahnut.
Riesenie je jednoduche - na sude nemusis klamat, ci on bude kvoli tomu doma mat problemi teba sa ani netyka!
Tvoja logika nema zmysel, ze klamat na sude, lebo jeho priatelke sa nieco nebude pacit?? Urcite za tym bude nieco viac, len bohuzial, ich stranu nemozeme tu vypocut.
@guinevre Nepisala som to sem preto pretože jedina vec ktorá ma zaujímala bola či sa dá toto spraviť . poďalšie som nepisala že CHCEM KLAMAT nasúde! To či on bude mať doma problemy je moja starosť! LEbo asi keď sa dozvie pani dolezita ze za dieťaťom chodi bude ho oto viac kontrolovať a ja nechcem aby mala bola ukratená o otca. Takže to dá logiku ci? Trošku hlúpa otázka či si dieťa bráva domov keď som písala že ma zakázane sa s ním stretávat a predstavte si nieje za tým nič viac! ide mi len oto aby sa moje dieťa naďalej bez problemov stretávalo zo svojím otcom. ale bohužial ak ona bude na sude bude to problem
@guinevre No ja si nemyslím že je to len jeho problem keďže sa tam budu preberať veci o ktorých ona nema vedieť a je to problem mna jeho a nasej dcery. A ak si tou vetou nemyslíš že keby mal naozaj zakazane ....atd tak si to zariadi myslela to ze ma klame ze to ma zakazane tak som si na 100000000000000000000000 percent ista ze je to tak. dokonca mu zakazala dat co i len cent na dieta
No pretože by nemala vedieť a nieže by nemala ale nemôže je to zložite a fakt sa tu nepotrebujem vylievať ludom ktory urazaju a sudia ešte pred tým ako vedia oco ide. Bola som potitolovana MUDRA MATER za to ti dakujem. ale fakt uz dalej nie ja som sa pýtala či je mozne to co som uviedla do otazky a nie preco nechcem preco by nemohla vedieť keby chcel keby nechcel a podobne
@guinevre No pretože by nemala vedieť a nieže by nemala ale nemôže je to zložite a fakt sa tu nepotrebujem vylievať ludom ktory urazaju a sudia ešte pred tým ako vedia oco ide. Bola som potitolovana MUDRA MATER za to ti dakujem. ale fakt uz dalej nie ja som sa pýtala či je mozne to co som uviedla do otazky a nie preco nechcem preco by nemohla vedieť keby chcel keby nechcel a podobne
@lucik159 akoze ona si moze zakazovat cio lenchce, snad sud urcuje vysku vyzivneho, aj frekvenciu stretavania sa (pokial sa vy nevbiete ibak dohodnut)...ale az vtedy, ked je sudom urcene otcovsrtvo.
ty si asi vela mudrosti nepobrala, ale nevadi....co uz.
jeho aktualna partnerka je v tomto mimo.
ja mam skor pocit, ze ty mas v plane spravit z tejhto aktualnej ex...tak to ti teda vela stastia zelam.
lebo mat z partnera takehoto makkysa, to je sen kazdej zeny.
lebo ako inak nazvat chlapa, co musi pred partnerkou tajit, ze sa stretava so svojhim deckom...
Ak je pojednávanie verejné, slečna je tiež tá verejnosť. Takže áno, môže tam byť. Ak sa bude správať neprístojne, sudca ju vykáže von.