Falošné rozvodové papiere

3. júl 2023

Ahojte ženy, potrebovala by som poradiť, ako sa dá overiť pravosť rozvodových papierov istej osoby, ktorá uvádza, že je už údajne rozvedená. AVŠAK keď som si to chcela overiť, napr. na stránkach: otvorenesudy alebo obcanjustice - podľa údajov z tých jeho papierov, čo mi poslal odfotené na základe spis.značky atď. sa v ZOZNAME ROZHODNUTí VÔBEC NENACHÁDZA! Na rozvod.papieroch je dátum ešte január tohto roka, tak je dosť zaujímavé, prečo nie je zverejnené verejne toto rozhodnutie, pretože zo zákona, by malo byt predsa každé akurát niektoré údaje sú anonymne dané. Je možné, že to tam nie je z dôvodu odvolania sa jedného z manželov? A tým je neprávoplatné? Alebo jednoducho papiere su falošne vymyslené, dnes sa dá už čokoľvek spraviť v appkách, PC programoch. Hľadala som ozaj dôkladne podľa aj okresného súdu, mena sudcu tam udávaného a čísla spisu.

Ženy, ako sa dajú tie papiere overiť !? Na súde mi info ako neúčastníčke konania nemôžu poskytnúť.

sissy27
3. júl 2023

Neporadim, len rozmyslam, preco stracat cas s niekym, komu nemozem verit…

hugigugin
3. júl 2023

Na otvorenesudy nie sú vôbec všetky rozhodnutia ani pojednavania. Mam skúsenosti, nie sice s rozvodmi, ale iné.

tanyag
3. júl 2023

A dôvod prečo to potrebuješ vedieť?

jajanka31
3. júl 2023

Ake postavenie mas voci stranom. Navrhovatel,odporca asi nie. To by si mala rozhodnutie tiez.svedok? Najviac info dostanes na prislusnom sude ak si to v ziadosti obhajis.teda dovody preco chces overit pravost rozhodnutia

draik
3. júl 2023

Škoda, že len ženy sú oslovené....

hiro
3. júl 2023

@draik Vies na akej stranke si, ja by som to nebral osobne 🙂

draik
3. júl 2023

@hiro
Ja si to ani osobne neberiem, hoc som nedal smajla.

draik
3. júl 2023

Ale k veci. Vyžiadajte si podľa 211 dané rozhodnutie, keďže spisovú značku poznáte. Dostanete ho v anonymizovanej podobe, ale text porovnať môžte, keďže máte kópiu.

pralinka25
3. júl 2023

@draik no a mas radu? normalne ma to zaujima. len tak zo zvedavosti. v realnom zivote by ma tuto vec nikdy nenapadlo overovat. ale dnes je fakt mozne vsetko. ani som len netusila ze sa nieco taketo da overit.

pralinka25
3. júl 2023

@draik aha povedal si kym som pisala. tak nic. 👍