Dobrý deň,
Existuju občianske združenia, neziskové organizácie alebo niečo podobne pre otcov, ktorí dieťa nemajú možnosť vidieť kvôli ex manželkam? Za každé info ďakujem
@alenah31 áno to som našiel ale nemajú tel kontakt len email. To som už napísal. Ďakujem
pretože od určitej doby podľa ich slov "z vážnych dôvodov" nekomunikujú po telefóne. Sú aj na FB - ak neodpisujú na mail treba im napísať cez FB.
@alenah31 idem skúsiť. Ďakujem a iné niečo nepoznáte?
na FB hľadajte - tak ako matky tak aj otcovia tam majú svoje skupiny na pomoc sebe navzájom - vedia poradiť vlastné rady, rady na dobrých právnikov či posunúť svoj rozsudok ako precedens. Držím palce.
Rada pre práva dieťaťa. Majú pobočky po celom Slovensku. Mne nepomohli - nebolo nakoniec treba - spoločne sme sa ale postarali o jednu " výživnú " dr.na dôchodku ktorá dávala správy cez telefón. Čuduj sa svete nakoniec sme sa našli možno 10 aj muži aj ženy ktoré mali s ňou podobný problém. Pan Tinka sympatický muž - ale striktný. Každopádne ja som určitý čas komunikoval s nimi. Takže aj FB + majú svoju www.stránku s veľa užitočnými informáciami pre začiatočníkov. Dokonca vedia byť aj účastníkmi konania. Skús s nimi. Liga otcov - tej by som sa z vysoka vyhol. Slovenská ešte ako tak - ale česká mi pripomínala tak istý fanatizmus ako teória feministiek dieťa je majetkom matky. Príliš tvrdo presadzovali veci , ktoré podľa mňa nie su nutné.
V Trnave sídlo OZ Druhy rodič, majú dosť dobre poradenstvo pre rodičov, ktorým je bránené v kontakte s dieťaťom
Na fcb ich určite nájdeš
www.otcovia.sk