Viem mi niekto poradiť..... mám exekúciu na výživné a teraz mi súdom zvýšili výživné, ex-manžel ma žiada aby som tu exekúciu zrušila, že za ňu zbytočne platí. Ja sa však bojím, že ak ju zruším, tak mi zas nebude platiť, respektíve bude uprednostnené niečo iné ako napr. nejaké iné exekúcie. Dá sa to zrušiť a jednoducho mu dať podpísať nejaké zrážky zo mzdy na výživné, ktoré by mali pred prípadnou exekúciou prednosť??? Lebo ja mu neverím a stať sa to môže hocikedy, že mu niečo príde.
@kremko no tá exekúcia je už 4 roky a vraj za ňu musí veľa platiť. Teraz na zvýšení sme sa tiež nevedeli dohodnúť a tak mu určila sumu sudkyňa, no mohla podľa mňa aj viac, lebo síce nezarába milióny ale mám dvojčatá a už 9 rokov mi platil dohromady 165 eur a mu to zvýšila na 280 a zarába v priemere v čistom 900 eur.
nič mu neruš, veď maj rozum... veď vieš, aký je. Tp, že to došlo až na exekúciu, znamená, že dlho dlho ti nechcel platiť. A teraz ťa zase namotáva... Načo to vôbec riešiš. Je iba jediné rozumné stanovisko k tomu.
nic nerus !!
nie je tvoj problem, ze je taky nezodpovedny a ze to doslo az takto daleko.
deti su prvoradre.
no sprostá som ja viem, verím asi v to, že sa polepší 😒
On ti na deti viacej nezaplatí, keby aj nemusel platiť exekúciu, tak tebe to môže byť jedno. Prečo by si mala šetriť jeho peniaze?
ja stále dúfam, že im prípadne niečo kúpi alebo dá viac, ale teda asi nie, keď už s tým zvyšovaním mal problém.
A neviete koľko za tú exekúciu môže platiť? či je to nejaká vysoká suma?
@fajtka tebe moze byt uplne jedno, aka je to suma...tvoj ex je nezodpovedny chrapun a ty namiesto toho, aby si energiu venovala svojim detim, riesis takuti blbost.
\deti ti nebolo luto, ked tak malo platil ? co si to za mamu ?
nedufaj, ze tvoj ex im kupi nieco navyse.
ked to nerobil doteraz, preco by to zrazu zacal robit ??
lebo ho panenka skakava osvietila ??
ďakujem žienky za rady a prajem pekný, aj keď upršaný deň 😉
Určite mu to neruš, mal ti platiť, to je jeho povinnosť.