potrebujem poradit co mam robit s mojim byvalim,ktory nezvlada platit na dceru k urcenemu datumu,ma ocividne problemy mi to vyplacat nacas a na sud odmieta ist nahlasit znizenie. ja tym padom prichadzam o peniaze z hmotnej nudze a neviem co s tym mam robit uz,som z toho na nervy... prosim vas poradte mi nieco,dakujem
no nestiha k datumu,ale peniaze tiez uz podla mna nema a stale mu musim za to vyvolavat a prosikat sa aby mi to uz vyplatil... a kde to mam nahlasit? normalne ist na sud? dakujem
@zuzana2330 : choď na Úrad práce, soc. vecí a rodiny, odd. sociálnoprávnej ochrany detí a soc. kurately. Oni ti vo všetkom poradia, môžu ho vyzvať, aby sa vyjadril, prípadne spísať nejaku dohodu.. dá sa zmeniť i termín vyplácania - ak to tebe vyhovuje..poradenstvo na UPSVaR je bezplatné 🙂
dakujem krasne pojdem zajra a skusim.... chcem sa este spytat,vedia zmenit termin vyplacania ked mu sud urcil az na 25teho.?
Dobrý deň, som študentkou posledného ročníka na UPJŠ v Košiciach a chcela by som Vás poprosiť o vyplnenie môjho dotazníka k diplomovej práci. Dotazník je určený pre rozvedených, je anonymný. Veľmi by mi to pomohlo. Ďakujem, tu je link: https://docs.google.com/forms/d/1zBtxoq4BzrrnOu...
nestíha ti to vyplatiť napr. k 10. ale k 25 už áno...alebo vôbec nemá peniaze na výživné ?
..však aj ty to môžeš nahlásiť 😉