prosim vas neviete mi poedat kedy nadobudne pravoplatnost rozsudku ak to druha strana neprevezme ??
@ewinah u nas to trvalo takto sud bol 16.10. a pravoplatnost 8.12. nez spisali rozsudok slo to do posty potom to je 18 dni na poste vrati sa to na sud caka sa 15 dni ci sa neodvola a potom to mas pravoplatne.
@maznacik007 vlastne ano ,sa ospravedlnujem ,az po 18 dnoch ,sa caka dalsich 15 ,len neviem ci sa moze odvolat ked nepreberie rozsudok 🙂
No sak to lebo mne uz preslo tych 15 dni ale nedali mi to lebo ze asi to neprevzala druha strana
@gabika2206 mne bolo na sude povedane ze to musi prevziat druha strana
Dakujem za rady 🙂
ja som si prevzala a Ex si ževraj neprevzal rozhodnutie o výživnom tak mi neplatil výživné udala som ho na polícii po 3 mesiacoch a tam ich netrápilo či on si prevzal alebo neprevzal rozsudok,ja som rozhodnutie mala a to je podstatné!takáto zásielka sa považuje za prevzatú!nedaj sa určite máš mať svoje rozhodnutie vo svojich rukách a on či ho bude mať je jeho vec!
Ak sud vyda rozsudok ,automaticky myslim 15 dni od dorucenia nadobuda rozsudok pravoplatnost , ktory si musis ist oznacit na sud a ci to prevezme druha strana ,Ta nemusi trapit no ked to prevezme a nahodou sa odvola ,taktiez Ti to bude oznamene