Dočkám sa spravodlivosti na súde?

11. mar 2024

Máte skusenosti s našimi súdmi? Dočkám sa spravodlivosti keď už rok riešime nahradu škody za osobný majetok a jeho poškodenie? Nikam sme sa nepohli a tak musíme vec dať na súd. Ma to zmysel ?🙁

minesasubu
11. mar 2024

Ak maš čas a peniaze tak to ma zmysel a hlavne vela trpezlivosti

deti95060810
11. mar 2024

spravodlivosti na SK? Prosím ťa, choď sa umyť chladnou vodou - prepáč za výraz...

niekoľko krát som bola na súde a rýchlosť súdu sa rovná šprintu korytnačky...
napr. zvýšenie výživného trvalo 8 rokov.... dávala som ho keď mal syn 2 roky rozsudok bol vyhlásený keď nastupoval na 8 r. gymn.
Takže obrň sa trpezlivosťou...

alickapusinka
11. mar 2024

My sme chodili po súdoch 8,5 roka.

salome123
11. mar 2024

Spravodlivosť na Slovensku?

vikusjk
11. mar 2024

Zial, musim sa pridat, tiez si myslim, ze na SK spravodlivost neexistuje. A rychlost sudov je ani neviem, ci na zaplakanie, alebo uz ani to nie, len mavnut rukou... otras. Ked uz aj sud nejako rozhodne, furt sa niekto odvola, alebo sa to vrati na prejednanie, proste nonsens. Zbytocne vyhodene peniaze na sudne trovy a pravnika. A ak uz clovek sa aj docka nejakeho konca a vyhra, tak vymozitelnost je dalsia vec.

zuzanka.zuzu
11. mar 2024

v tejto republike sa oplatí súdiť len so štátom... tu síce nevyhráš, ale o 20 rokov ti štrasburg odklepne parádne peniaze 😉

janka_266
11. mar 2024

Rozhodnutia hej, ale jeho vymožiteľnosti skôr nie

hefo
11. mar 2024

Bohužiaľ, tu sa k súdu chodí len pre rozsudok, nie pre spravodlivosť. A aj to trvá...

jasminka548
11. mar 2024

Podľa mňa zbytočne vyhodené peniaze Rozsudok síce získaš,ale vymožiteľnosť nulová.Ak dlžník nemá,alebo nechce platiť ,ani exekutor nevymoze.

tanyan
11. mar 2024

Existuje majetok, na ktorý sa dá siahnuť, ak súd rozhodne, že ti má zaplatiť? Lebo ak nie, tak tebe nepomôže, keď pôjde sedieť...

slavkab
12. mar 2024

Ocka nepravom prepustili zo sluzobneho pomeru a sud trva uz 18 rokov.

hedviga2
13. mar 2024

@alickapusinka my riešime úplnú blbosť od roku 2012

aandrea9
13. mar 2024

Nechcem ti kaziť ilúzie ale....jedna vec je prisúdenie náhrady škody a druhá ....ťažšia... je vymoženie škody. Takze ak sa ideš súdiť so šikovným oficiálne "nemajetným bezdomovcom" tak škoda času a peňazí. Žiaľ.