Ahojte, viete mi poradit dobru rozvodovu pravnicku (ka) v BA? Ale taku, ktora sa naozaj vyzna a neboji sa presadzovat klientkyne zaujmy. Pls napiste mi meno a kontakt, a vlastnu skusenost ako ste s nou (nim) boli spokojny. Dakujem
@janka2501 Dakujem ti velmi pekne, skusim sa jej ozvat, uvidim ci pochodim. Diky, papa
@andrejicka77 Ahoj tiez som poprosila o kontakt na tu pravnicku od @janka2501, len sa chcem opytat predtym nez jej zavolam ci si sa s nou aj spojila a aky mas z nej pocit, prip. si si nasla niekoho ineho. Potrebujem tiez niekoho velmi dobreho, kto sa neboji. dakujem
@noscire Ahoj - ak sa jedna o pani Karcolovu - zatial som sa s nou bola porozpravat - u mna je to trochu komplikovanejsie z dôvodu, ze advokata mi financuje centrum pravnej pomoci - a ti mi najprv pridelili jednu starsiu pani, ktora mi vôbec nevyhovovala. Takze teraz cakam na schvalenie zmeny advokata v centre pravnej pomoci na novu advokatku p. Karcolovu....takze zatial ti neviem este o nej podat ziadne blizsie informacie ....len ze je mila....tak uvidime, ako dopadnem. Ja mam problem este taky, ze stryko môjho muza je advokat s renomovanym menom, takze nemam lahke najst niekoho, kto sa do nich len tak pusti a nebude sa ich "bat"...
@andrejicka77 Ahoj dakujem pekne uz som s nou volala a mam dohodnuty termin.Tak uvidime .. 🙂
@andrejicka77 Ahoj, neviem v com ohladne by si chcela poradit a aky mas problem.. Ja som mala advokatku Pohancenikovu, velmi mila pani, sidlila na Cukrovej ulici v Bratislave. Ak chces s niecim poradit, napis a ak budem vediet, pomozem ti.
Ahojte, kolko prosim vas vyjde cca taketo zastupovanie pravnikom od podania navrhu na rozvod az po rozvedenie? aspon cca... dakujem
2020
Najlepšia rozvodova právnicka v Bratislave?
ahoj, poslala som ti kontakt do IP..
ja som s nou bola velmi spokojna, vela mi pomohla, a bola som nou aj na rozvod.sude, stara sa o klienta... aspon ja to mozem o sebe povedat..